![]() |
|
|||||||
| تالار قرعه کشی و جوایز اهدایی گروه آکو در این بخش به پیگیری قرعه کشی ها و جوایز اهدایی و تبلیغاتی گروه بزرگ آکو پرداخته میشود |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
|||
|
|||
|
باتشكر از مديريت محترم آكو
|
| جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
با سلام انشائ الله که همه دوستان وکاربران عزیز با فعالیت در این فروم در تخصصی شدن ان نهایت تلاش وهمکاری را بنمایند
|
|
|
|||
|
|||
|
با سلام به اعضا و مديريت و كلا همه آكويي هاي عزيز
به نظر من اين سايت و اين تشكيلات اگه هيچ هديه مادي نداده باشه اين هديه معنوي را به همه ما داده كه دور يك مجموعه جمع شديم و داريم مثل يك خانواده مسايل و مشكلاتمون را با هم مطرح ميكنيم و راه حل ارايه ميديم و راهنمايي ميگيريم . بعضي از دوستان هديه را فقط يك مسئله مالي ميدونند كه البته درست نيست . به نظر من هديه بايد دل طرف مقابل را شاد كنه حالا ميتونه يك سوييچ ماشين باشه ميتونه يك شاخه گل باشه و حتي ميتونه يك جمله محبت اميز باشه . من كه به نوبه خودم از عضو شدن دراين مجموعه خيلي خرسند و راضي ام چون به اندازه كافي دارم در مورد ماشين دلخواهم مطلب ياد ميگيرم و از اين مطالب در جهت استفاده بهينه از ماشينم بهره ميبرم و تمام اينها را كه روي هم حساب كنم تا حالا شايد چند صد هزار تومان از آكو هديه به من رسيده باشه . قربون همه تون مخلص شما كوچكترين عضو آكو بابا علي ال نود
|
| کاربران زیر از babaalil90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|
|||
|
|||
|
بابا علي ال نود جان کاملا حق با شماست و درست می فرمائید . موفق باشید
|
|
|
||||
|
||||
|
با سلام
ولی بنده کماکان معتقد هستم که باید دوستان تحمل شنیدن نظرات مخالف را داشته باشند چون این چند نفری که مثل بنده نظرشان عدم ملاک سنجش فعالیت اعضا فقط در سایت بود نیز از هواداران آکو هستند و فقط به دنبال دریافت هدیه نیستند چون هدیه آکو صرفا" ارزش مادی زیادی ندارد و در پی اعلام نظر شخصی هستند و چون موارد ذکر شده برای خودشان اتفاق افتاده لذا مجبور به ذکر مثالی از خود شدند(مثل خودم). پس خواهشن دوستان لطفشان را نسبت به بنده و بعضی دوستان کمتر کنند زیرا هر بار که به فروم سر میزنم فقط انتقاد میبینیم و باعث دلسردی و عدم اعلام نظر شخصی بنده و شاید بعضی از دوستان شود. ![]() به امید سربلندی ایران و ایرانی |
|
|
|||
|
|||
|
آقا دستت درد نکند خیلی با حال بود نوشته هایت موفق باشید
|
|
|
||||
|