![]() |
|
|||||||
| نظرسنجی های سایت در این تالار نظرسنجی های مختلفی قرار خواهد گرفت تا کاربران به گزینه های مختلفی بر اساس سلیقه ها رتبه دهی کنند |
| نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: تندر سفید یا مشکی | |||
| سفید |
|
43 | 55.84% |
| مشکی |
|
34 | 44.16% |
| رأی دهندگان: 77. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. | |||
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
منو ببین تا امروز چون این مواقع عینک نمی زدم همش می دیدم مشکی سرتر است اما حالا عینک زدم دیدم 8 تا اختلاف داریم. حاتمالا این دوستانی که ماشین سفید دارند توی شرکت آکو پارتی دارن. اما ما ... خدا با صابرین است.
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
فـــــــــــــــــقــــــ ـــــــــــــــــــط مـــــــــــــــــــــــش ــــــــــــــــــکــــــ ـــــــــــی.....................
|
| کاربران زیر از YUNUS 90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
به اميد روزي كه فاصله مشكي با سفيد زياد بشه فعلا كه اين فاصله سفيد تا مشكي 8 نفر بيشتر نيست و دستيابي به اين مهم زياد طول نميكشه
|
||||
|
||||
|
سلام من تندر90 دودی دارم و لی ترجیح میدادم سفید باشه آخه تو گرما اهواز سفید کارایی بیشتر داره ولی بعلت ای صفر بودن من دودی گرفتم
|
| 3 کاربر زیر از AmirKhan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|
||||
|
||||
|
نقل قول:
ورورد شما را به خانواده بزرگ آکو تبریک می گویم . امیدوارم لحظات خوبی در کنار هم در سایت آکو فروم داشته باشیم. بنده اردت خاص نسب به اهوازی ها دارم آخه 4 سال تو شهرتون در دانشگاه شهید چمران دانشجو بودم . یادش بخیر چه دورانی بود . ![]() ازتعارف گذشته .... منم با شما موافقم تو گرمای اهواز سفید بیشتر می چسبه ![]() برای ای صفر هم چون سپرهاش یکسره مشکیه ، با رنگ سفید جور در نمی یاد. البته اگه سپرهای ای صفر سفید را رنگ کنید اونوقت میشه عروسک
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|