![]() |
|
|||||||
| اخبار سایت و قوانین عضویت و فعالیت و مشکلات کاربری اعضا در این تالار قوانین فعالیت در سایت , اخبار جدید تغییرات سایت و سوال جوابها و مشکلات کاربری مطرح میشود |
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
|
به منظور اطلاع رسانی بهینـه و کاربری ساده تر، نسخه جدید وب سایت رنــو پارس با امکانات و اطلاعات جدید راه اندازی شد.نمایش اطلاعات، تصاویر و خصوصیات محصولات جدید شرکت رنو فرانسه شامل بیش از 20 نوع خودرو سواری از جمله بخشهای جدید در وب سایت است که به دو زبان فارسی و انگلیسی ارائه شده است.آشنایی با شرکتهای رنو و رنو پارس، خدمات پس از فروش، نقشه نمایندگی های رنو در شهرهای ایران و اخبار جامع مسابقات فرمول یک به همراه آلبوم تصاویر آن نیز از جمله بخشهایی است که می توانید در وب سایت جدید رنو پارس مشاهده کنید.برای مشاهده وب سایت اینجا را کلیک کنید.
![]() |
| 4 کاربر زیر از tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
| جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
||||
|
||||
|
سلام و وقت بخیر
تاپیک تغییر کاربری و تغییر نام یافت به: معرفی سایتهای مفید و مجاز اینترنتی در زمینه خودرو (خودرو، حمل و نقل، آپشن و تیونینگ، صنایع پیرامونی خودروسازی) لطفا از این پس تمام سایتهای معرفی شده و لینک شده با لینک کامل و دارای کد http بوده و از درج وبلاگها و دیگر فرومها و سایتهای غیر از مباحث خودرو و صنایع پیرامونی و امثالهم خودداری نمایید. پستهای قبلی که فاقد شرایط ذکر شده باشند (منجمله پستهای خودم) به زودی مدیریت خواهند شد. سپاس نیم ساعت به سحر!! مارشال
|
|
||||
|
||||
|
سلام و وقت بخیر
طاعات و عبادات و اوقات کلیه اعضای محترم انجمن بخیر و شادی باد انشالله عزیزان با توجه به سیر حرکت انجمن و عنوان این تاپیک: معرفی سایتهای مفید و مجاز اینترنتی در زمینه خودرو (خودرو، حمل و نقل، آپشن و تیونینگ، صنایع پیرامونی خودروسازی) از شما درخواست می کنم که اگر خواستید سایتی رو جهت معرفی لینک کنید به این موارد توجه کنید: 1- لینک دادن به فرومهای و وبلاگهای دیگر مخالف قوانین انجمن است و مدیریت خواهد شدموفق باشید مارشال
از همکاری شما متشکریم - تیم مدیریتی آکو فروم ویرایش توسط Marshal : 4 روز پیش در ساعت 09:24 PM دلیل: غلط املایی |
| 2 کاربر زیر از Marshal گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
![]() |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|