نقل قول:
نوشته اصلی توسط renault logan
در تایید فرمایش شما ذکر این نکته رو ضروری دیدم :
یک لوگان که تو نمایندگی برای بار دوم برای تعویض شیشه اومده بود دیدم و وقتی با کارشناس فنی نمایندگی که آشنا بود راجع به این قضیه صحبت کردم ، اشاره کردند که لوگان از آب بندی خوب اتاق بهره میبرد و زمانی که دریچه ورود هوا از بیرون بسته هست و شیشه ها کاملا بالا تقریبا هیچ راه ورود خروج هوایی به داخل اتاقش وجود نداره و علاوه بر بی کیفیت بودن جنس شیشه صاحب اون لوگان همیشه خودرو رو تو خیابون و زیر آفتاب داغ تابستون و سرمای شدید زمستون قرار میده و دریچه هوای بیرون رو هم همیشه رو حالت بسته میگذاشته که بهش تذکر داده شد . برای همین گفتن که همیشه چه در وسط تابستون چه در وسط زمستون بخاطر گرما و سرمای بیش از حد ، زمانی که ماشین رو ترک میکنید حتما درچه ورود هوا رو باز بگذارید و یکی از شیشه ها رو کمی در حد عبور هوا باز بگذارید تا هوا در داخل ماشین جریان داشته باشه و جلوی متراکم شدن هوای داخل اتاق و انقباض و انبساط شیشه ها رو بگیره .
موفق باشید .
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط black logan
با عرض سلام
خدمت جنابعالي عرض كنم كه اين مورد شكستگي شيشه عقب تندر براي ماشين بنده نيز اتفاق افتاده بود و دليل اصلي آن اين بود كه ماشين را در زير آفتاب نگه داشته بودم و بعد از سوار و بستن درب ، اتفاقي كه نميبايست بيافته ، افتاد و شيشه عقب پودر شد .
حتما در چنين مواقعي قبل از بستن درب يكي از شيشه هاي ماشين را باز كنيد و فن را روشن كنيد تا هواي گرم داخل خودرو را تخليه كند سپس به آرامي حركت كنيد تا دماي خودرو كم كم پايين بياد تا شاهد چنين اتفاقاتي نباشيد . با تشكر
|
ضمن تایید گفته ای دوستان عزیز
من همیشه شیشه های خودرو را کمی باز می گذارم و از زمانی که بادگیر شیشه های آکو را نصب کردم و به علت پیدا نبودن لبه شیشه همیشه کمی شیشه را باز می گذارم.
خودوری 1 ساعتی در آفتاب بود و در عرض 5 دقیقه طوفان شده و رگبار سریعی بارید و همین باعث شکسته شدن شیشه گردید.