آموزش کار با آپلود سنتر آکو برای میزبانی عکسها - قوانین و مقررات
آیا در ثبت نام در سایت مشکلی دارید ؟ آیا نمیدانید کد عضویت و کد کاربری خود را چگونه پیدا کنید ؟ به این قسمت مراحعه کنید (حتما از نام کوچک خود در اسم کاربری استفاده کنید)
فروم تخصصی تندر 90 - آکو  

بازگشت   فروم تخصصی تندر 90 - آکو > بخش خودرو > خودروهای داخلی

خودروهای داخلی در این بخش به بحث و بررسی خودروهای داخلی میپردازیم

پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11 ساعت پیش
سعید آواتار ها
سعید سعید آنلاین نیست.
کاربر فعال

کد عضویت آکو: ACO-971
اتومبیل: E2 LP
سپاس از دیگران: 704
959 بار در 429 پست سپاسگزاری شده است

نقل قول:
نوشته اصلی توسط renault logan نمایش پست ها
در تایید فرمایش شما ذکر این نکته رو ضروری دیدم :
یک لوگان که تو نمایندگی برای بار دوم برای تعویض شیشه اومده بود دیدم و وقتی با کارشناس فنی نمایندگی که آشنا بود راجع به این قضیه صحبت کردم ، اشاره کردند که لوگان از آب بندی خوب اتاق بهره میبرد و زمانی که دریچه ورود هوا از بیرون بسته هست و شیشه ها کاملا بالا تقریبا هیچ راه ورود خروج هوایی به داخل اتاقش وجود نداره و علاوه بر بی کیفیت بودن جنس شیشه صاحب اون لوگان همیشه خودرو رو تو خیابون و زیر آفتاب داغ تابستون و سرمای شدید زمستون قرار میده و دریچه هوای بیرون رو هم همیشه رو حالت بسته میگذاشته که بهش تذکر داده شد . برای همین گفتن که همیشه چه در وسط تابستون چه در وسط زمستون بخاطر گرما و سرمای بیش از حد ، زمانی که ماشین رو ترک میکنید حتما درچه ورود هوا رو باز بگذارید و یکی از شیشه ها رو کمی در حد عبور هوا باز بگذارید تا هوا در داخل ماشین جریان داشته باشه و جلوی متراکم شدن هوای داخل اتاق و انقباض و انبساط شیشه ها رو بگیره .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط black logan نمایش پست ها
با عرض سلام
خدمت جنابعالي عرض كنم كه اين مورد شكستگي شيشه عقب تندر براي ماشين بنده نيز اتفاق افتاده بود و دليل اصلي آن اين بود كه ماشين را در زير آفتاب نگه داشته بودم و بعد از سوار و بستن درب ، اتفاقي كه نميبايست بيافته ، افتاد و شيشه عقب پودر شد .
حتما در چنين مواقعي قبل از بستن درب يكي از شيشه هاي ماشين را باز كنيد و فن را روشن كنيد تا هواي گرم داخل خودرو را تخليه كند سپس به آرامي حركت كنيد تا دماي خودرو كم كم پايين بياد تا شاهد چنين اتفاقاتي نباشيد . با تشكر
ضمن تایید گفته ای دوستان عزیز
من همیشه شیشه های خودرو را کمی باز می گذارم و از زمانی که بادگیر شیشه های آکو را نصب کردم و به علت پیدا نبودن لبه شیشه همیشه کمی شیشه را باز می گذارم.
خودوری 1 ساعتی در آفتاب بود و در عرض 5 دقیقه طوفان شده و رگبار سریعی بارید و همین باعث شکسته شدن شیشه گردید.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

2 کاربر زیر از سعید گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند
جای تبلیغات شما با سایز 468*60

قدیمی 11 ساعت پیش
MAHDI-TONDAR آواتار ها
MAHDI-TONDAR MAHDI-TONDAR آنلاین نیست.
سرعت : 40 کیلومتر بر ساعت

کد عضویت آکو: ACO-569
اتومبیل: تندر90 e1+cp
سپاس از دیگران: 978
392 بار در 205 پست سپاسگزاری شده است

با سلام و تشکر از دوست خوبمون آقا سعید و آقا علیرضا
در خصوص شکستن و پودر شدن شیشه عقب ماشین تندر ، من فکر نکنم این مسئله ربطی به کیفیت پائین شیشه عقب و یا ارزان سازی این ماشین داشته باشه .
راستش این اتفاق برای دو نفر از آشنایان بنده که یکی پراید 141 و دیگری پژو 405 داشتند نیز افتاده است (هر دو ماشین در پارکینگ خونه پارک بود) و نمایندگی هم علت اونو کیپ کردن و بسته بودن کامل شیشه ها و تغییرات ناگهانی دما اعلام کرد .
من فکر کردم این اتفاق ممکنه برای هر ماشینی بیافتد بخصوص برای تندر که بقول دوستمون آقا علیرضااز آب بندی خوب اتاق برخورداره و برای جلوگیری از چنین اتفاقی باید سعی شود دریچه هوا و یکی از شیشه ها ماشین مقداری باز گذاشته شود .

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش