![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
باسلام دوستان چندوقتی هست که چون هوایرده وتوی اتوبان که میرم درجه امپراب برمیگرده رو دوخط وباز درداخل شهر میاد روچهارخط ترموستاتش رو6ماه بیشترنیست تعویض کردم ایابرای موتورضرر داره یاخرابه باید تعویض بشه ممنون ازراهنمایی دوستان
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
احتمال زیاد ترموستات جدیدی که نصب کردی مشکل داره وبخوبی کار نمیکنه . برای اطمینان میتونید با دیاگ زدن و ملاحظه دمای آب داخل موتور و زمان باز و بسته شدن ترموستات از صحت عملکرد آن یقین حاصل کنید
|
||||
|
||||
![]()
باسلام وممنون از راهنمایی شما
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان کسی اتو فیس نصب کرده روی النود؟ من یه النود اتومات دارم که پخش دودین پوینیر 5750BT با دوربین و سنسور روش نصب کردم و دنبال اتو فیس فابریک و یا چیزی که به ضبطم بخوره میگردم. ممنون میشم راهنماییم بفرمایید
|
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوست عزیز....با خود بنزین هم به راحتی پاک میشه اصلا نگران رنگ خودرو نباشید...بارها بنزین از درب باک سرازیر میشه و هیچ اتفاقی واسه رنگ خودرو نمی افته...
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
با سلام به شما دوست محترم... من ال نود مدل 88 دارم تا حالا 124000 تا کار کرده هنوز تسمه تایم یا هیچ قطعه دیگه ای رو عوض نکردم.فقط لنت جلو هر 60000 تا. اگر توجه کنید تسمه دینام که قابل دیدنه واز روی 7 فولی وهرزگرد بصورت مارپیچ میچرخه هنوز بسیار سالمه(بعداز 124000 تا ماشین خودم)....بنابرین تسمه تایم که داخله وچرخش یک طرفه انهم روی فولی وهرزگرد کمتر حد اقل کارکرد مشابه با تسمه خواهد داشت. از طرفی همه دوستان که حتی در کیلومتر حدود 100000 تا تعویض کردند معتقدن که تسمه بسیار نو وسالم بوده هنوز.... به نظر من شما تا 100000 تا خیالت راحت باشه... اینوهم بدون هیچ قطعه تعویضی به کیفیت قطعه اول نخواهد بود... این ماشین به لحاظ فنی خیلی خیلی خوبه...ایمان داشته باش به رنو.... |
کاربران زیر از hadipoya بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
اگر اون مهره ای که روی گیربکس سر سیم کلاج است رو سفت تر کنیم کلاج بالاتر عمل میکنه ودر صورت شل کردن صفحه کلاج زودتر درگیر میشه... بنابراین باید در مورد شما مهره باید کمی سفت بشه و نتیجه انرا امتحان کنید.اگر تاثیری نداشت به حالت اول برگردانید... اگر زیاد سفت بشه کلاج اصطلاحا بکسباد خواهد کرد... سپاس.... |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بابا شما که میتونی از اروپا صفح کلاج وارد کنی چرا ماشین دست دوم خریدی... بفروشش یک دونه نوشو بخر حالشو ببر... ماشین من 7 ساله کار کرده 125000 تا کار کرده هیچ چیشو تعویض نکردم..بسیار عالی پرشتاب کم مصرف مثل روز اول میمونه... شاید این بهترین راه رفع مشکلات شما باشه ولی یکم خرج داره.... |
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
ویرایش توسط Alireza-Logan : 04-06-2016 در ساعت 10:25 AM |
کاربران زیر از Alireza-Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]() نقل قول: