![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]()
بنام خدا
با سلام خدمت اعضاء گرامی انجمن آکو عرض کنم ، جهت دید بهتر دوستان از زیباسازی ظاهری ال 90 ، در این تاپیک ، نمونه هایی از روشهای قابل اجراء ، جهت اعلام نظر دوستان قرار داده میشود . نمونه اول : 1 - نورپردازی زیر دستگیره درب 2 - نورپردازی زیر زهواره درب 3 - نورپردازی داخل چرخ موارد قابل اجرای دیگر نیز ، در زمانهای مناسب در اینجا قرار داده خواهد شد . انشاالله که مورد عنایت و استفاده قرار گیرد . با احترام 89/5/16 |
11 کاربر زیر از گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
با سلام.
خیلی ممنون از این همه لطفی که دارین. اگر میشه عکس های باکیفیت تری بگذارید!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
دوست عزیز این نور دهی که شما میگید به نظر من در مورد دستگیره درب خودرو زیاد جالب و کاربردی نیست اما در مورد نوار روی بدنه بد نیست بسته به سلیقه هر شخص می شود این حرکت را انجام داد. اما احساس می کنم با این تصویر تندر که شما گذاشتین بدون نور دهی خیلی زیباتر هست و حتی مورد پسند تر
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|