![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
در تکمیل فرمایشات جناب سوهانیان عرض کنم که در سال گذشته یکبار با بخاری روشن پشت یک اتوبوس موندم که حین حرکت اتوبوس چنان دودی داخل اومد که داشتم خفه می شدم که تصمیم به کنکاش در این خصوص گرفتم و با مواد مختلف حتی فی لت ر کابین 405 و کیسه پارچه ای جاروبرقی اقدام به ساخت ***** کردم که دقیقا مشکلاتی که جناب سوهانیان فرمودند رو به عینه دیدم و بهترین چیزی که بدون هیچ مشکلی یکساله برام کار می کنه همین ***** بوده و وقتی اون رو دراوردم و شستم دیدم که چقدر خوب عمل کرده در ضمن چنانچه ***** عمل تهویه هوارو در حالت موتور خاموش انجام نده مخصوصا در زمستانها بدون هیچ شکی پنجره ها بخار می گیرن و مدام مجبور به روشن کردن بخاری و باز گذاشتن پنجره خواهید بود مشکل دیگه ***** کاغذی همونطور که قبلا در صفحات قبلی همین بحث عنوان کردم این است که فن به دریچه خیلی نزدیک است و هرگونه مشکلی در ***** میتونه باعث دردسر بشه و هیچ محافظی زیر این *****ها نیست البته بحث طولانی خواهد بود وضد تبلیغ و فقط همین رو بگم که من از ***** ساخته شده خودم خیلی راضیم تازمانی که اکو و جناب مهندس کفایی فکری برامون بکنه موفق باشید
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
متاسفانه 1- اصلا نمیدونن این مکان ***** کجا هست !!! خیلی از آنجا گرد و غبار میاد داخل ماشین 2- عزیزان من مردم چهارده میلیون به ماشین پول میدن با این اقلام کسر شده که نهایت قیمتش به 200 تومن نمی رسه ارزانسازی نمیگن به این میگن دزدی <<به خدا حرامه>> ----------------------------------------------------------- |
|
|||
|
|||
![]()
سلام
بنده هم اين فليتر رو تهيه كردم به نظرم زمان تعويضش بايد كمتر باشه چون تمام مشكلاتي كه دوستون گفتن رو من هم حس مي كنم به خصوص فشار به فن ، به نظر من فليتر كاملا بسته نيست چون در زمستان وظيفه بخار گيري رو خوب انجام ميده دريچه مكش هوا از بيرون به هر حال معايبي در اين مفليتر هست كه انشالله با درايت مسئولين بر طرف خواهد شد |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
جناب عدنانی عزیز این فی لتر ی که شما تهیه و نصب کردید تولید شرکت آکو نیست ،متاسفانه روی بسته های اون هم فقط کلمه رنو درج شده و معلوم نیست که تولید کدوم شرکته متاسفانه هرکی بخواد جنسش رو بفروشه میگه تولید اکوست انشاله پس از اتمام طراحی و تولید این قطعه توسط اکو در سایت و فروم اکو اطلاع رسانی میشه موفق باشید
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|