![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
سلام
1-2-5 تندر با بالهای هوایی واقعن عجوبه می شه به خاطر طراحی مرتفع عقبش |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
نه اقا مهدی اون سپر جای دوتا اگزوز داره اون که سمت راست نمایشی هست جنبه زیبایی داره فوتوشاپ نیست
|
کاربران زیر از امیر مسعود بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
احتمالا دکوریه ولی انجامش امکان پذیره چون من تو ایران دو تا تندر دو اگزوزه دیدم تا حالا! تنها کاری که باید بکنید جوش دادن یه لوله و سر اگزوز اینور ماشینه و بعدش باید سپرتونو بدین به یه فایبرکار تا جاشو مثل اونطرف سپر درست کنه من خودم یه مدت می خواستم این کارو بکنم ولی چون می خواستم دیفیوزر ببندم دیگه این کارو نکردم! ![]() با تشکر ![]() |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
با سلام فکر کنم همون دیفیوزر رو هم اگه کسی واقعا علاقمند به دو اگزوزه کردن هست ، میشه داد به یک فایبر کار ماهر تا دیفیوزر رو هم درست کنه مثل اونطرفش جای اگزوز براش بگذاره و سپس نصب بشه . چهره فوق العاده اسپرت و زیبایی پیدا میکنه ماشین .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
کاربران زیر از Renault Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دو اگزوز بدرد یه ماشین با حجم بالا و خفن میخوره... بنظرم یه سری کارها به لوگان نمیاد... تک اگزوزش خیلی قشنگتره...
------------------------------------------------------------------ تیونینگ لوگان RENAULT LOGAN Tuning عکاسی و ویرایش توسط نرم افزار فوتوشاپ انواع فنر های اسپرت موجود و انواع ارتفاع زدن روی لوگان آموزش تصویری کار با آپلود سنتر و نحوه قرار گیری تصاویر در پیام ها روغن موتور آدینول - محصول کشور آلمان - مطابق با استانداردهای مورد نیاز لوگان --------------------------------------------------------- دعای مرکب ، که هر وقت سوار خودرو میشوید ، بخوانید سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إلَى رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|