![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Renault Logan;55154]با عرض سلام و وقت بخیر مجدد خدمت دوستان گرامی
ابتدا از اینکه دو پست متوالی ارسال کردم عذرخواهی مکینم . پست فعلی چون ارتباطی با پست قبلی نداشت ، تصمیم گرفتم دمطالب رو در پستی جدید ارسال کنم . امروز محافظ Ecu لوگان رو که شرکت از سال 88 از روی لوگان ها حذف کرد ، روی لئوناردو نصب کردم . این قطعه دارای کارائی های زیر هست : 1- محافظت از Ecu در برابر سرقت 2- محافظت از Ecu در برابر آب خوردن 3- افزایش زیبایی محیط داخل موتور قیمت شرکتی این قطعه 42 هزار تومان و ساخت فرانسه هست نه ایران . برای نصب محافظ Ecu به 4 پیچ نمره 6 دقیقا همون پیچ هایی که برای سینی زیر موتور استفاده شده ، نیاز هست + 4 تا واشر فلزی نصب این قطعه کلا 1 ربع زمان برد ولی همون هزینه نسبتا بالای این قطعه موجب شده تا شرکت برای کاهش هزینه های خود ، این قطعه رو بطور کل از روی خودرو حذف کرد متاسفانه ![]() تصویر محفظه باتری و Ecu قبل از نصب قاب ECU ![]() تصویر ECU که بدون قاب و قابل روئیت هست ![]() تصویر محفظه باتری و ECU بعد از نصب قاب ECU ![]() تصویر کامل قاب ECU که بطور کل ECU را پوشانده ![]() در لوگان های بدون قاب ECU از یک قطعه پل مانند فلزی استفاده کردند تا قاب نگهدارنده دسته سیم قطب مثب باتری را به بدنه فلزی پشت باتری ثابت نگه دارد . این قطعه پس از نصب قاب ECU بلااستفاده خواهد شد چون خود قاب ECU وظیفه این قطعه را انجام میدهد . با سلام و عرض ارادت با توجه به حذف قطعه فلزی نگهدارنده کابل باطری, حالا اون قطعه پلاستیکی نگهدارنده کابل باطری رو چطوری روی قاب محافظ محکم کنیم . قابی که من خریدم یه سوراخ بالاش داره اما مهره بهش وصل نیست .پیچ سفت نمیشه |
2 کاربر زیر از کاظمی گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
اون قطعه نگهدارنده کابل باطری رو چطوری روی قاب محافظ سفت کردید؟ قاب محافظ که من خریدم یه سوراخ بالاش داره که مهره بهش وصل نیست و پیچ قطعه نگهدارنده کابل توش سفت نمیشه. چکار کنم؟ |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
داداش میشه بگین جریان اون چراغ های راهنما چیه..؟ یعنی فقط لامپهارو عوض کردی؟ اگه اسم فنی شونو بگی برم تهیه کنم خیلی قشنگ شده. Ismaeil |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من لامپ چراغ کوچیکارا در آوردم و بجاش smd با نور سفید یخی گذاشتم البته نمیدونم smd ایش چند ال ای دی بود ولی نورش فوق العادس از نور کمپانی قوی تره |
کاربران زیر از AmiR AhmaD بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
وقت بخیر پست تصاویری که نقل قول کردید تجربه شخصی بنده هست دقیق متوجه منظورتون نشدم لطفا عکسی از قطع ای که تهیه کردید قرار بدید تا بهتر بتونم راهنماییتون کنم.
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان.
کسی تجربه تغییر دکمه های چرخشی ال نود رو داشته؟ میخوام بدونم امکانش هست یه روکش دایره شکل مثل خیلی از ماشین های دیگه رو روش سوار کرد یا نه. در واقع یه قطعه ای داخل اون جسم دایره ای شکل باشه که بتونه زبانه ی این دکمه های چرخشی رو به حرکت در بیاره و از این حالت کرختی در بیاره. اگر تجربه دیگه ای هم داشتین به اشتراک بذارین. |
|
||||
|
||||
![]()
سلام.پخش تصویری l90 چگونه نصب می کنن؟؟؟؟؟
------- پنل جلو را چطوری باز می کنن؟؟؟؟؟ --------لطفا کمک کنید. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
پنل جلو در قسمت بالا 2 سانت مونده به هر طرف دو تا خار داره که یه پیچ گوشتی 2 سو با پارچه نازک بپیچید بیندازید داخلش فشار بدید یکم به جلو باز میشه و در هر طرف هم دو تا خار داره از کناره های جانبی. برای نصب ضبط تصویری این پنل فابریک باید عوض بشه. و پنل مختص خود ضبط با ضبط وصل بشه پس بهتره کلا از جاییکه میخواهید ضبط بگیرید بخواهید خودش هم وصل کنه و اگر دست به آچار نیستید به پنل دست نزنید چون یکم در آوردنش لم داره.
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|