![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
بهترین رینگ و لاستیک برای تندر (رینگ و لاستیک لوگان تندر ال 90)
با سلام بهترین رینگ و لاستیک برای تندر چیه و چه سایزیه؟ ویرایش توسط ACO : 10-12-2012 در ساعت 11:45 AM |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
رینگ و لاستیک لوگان L90
من که بریجستون ژاپنی همون سایز اصلی انداختم رینگامم همون اسپرت فابریکشه خیلی از لاستیکا راضیم هم ضربه تو اطاق خیلی کم شده هم ترمز گیری بهتر شده کنترل ماشین هم توی پیچ هی با توجه به چسبندگی بیشترش بهتره ویرایش توسط ACO : 10-12-2012 در ساعت 11:46 AM |
|
||||
|
||||
![]()
من 205/55/16 انداختم با رینگ 2 سایز (همینهایی که توی عکس پروفایل هست)
لاستیک ها هم کومهو ku25 چهار فصله. گل قشنگی داره و توی برف و بارون هم خیلی خوبه. |
|
||||
|
||||
![]()
کسی از دوستان رینگ اسپرت فابریک ال90 فروشی نداره؟ یا رینگ اسپرت فابریک مگان؟
ترجیحاً زیر صفری... |
|
||||
|
||||
![]()
من رینگ 17با لاستیک کومهوگل اسپرت 215/45/17که با فشار باد 26تا27بهترین عملکرد را در نرمی و کنترل درجاده وخصوصا"در جاده خاکی دارد
|
|
|||
|
|||
![]()
رینگ 17 اصلآ منطقی نیست باعث کوبیدن اتومبیل ضمن حرکت میشه ضمن اینکه طوقه یا همون بالن یا دیواره 45 با عرض 215 میلی متر بطور کلی سواری لذت بخش اتومبیل تندر را ازش میگیره
گرچه سلیقه کم نظیر دوستان بر زیبایی و منحصر بفردی تندر بیش از پیش میافزاید اما فراموش نکنیم که بقول کارشناسان اتو کاپری که بتازگی نوشته ای از قول ایشان در یکی از سایت ها دیدم " آبشن یعنی 1- امکانات 2- تغییرات 3- تلفیقی از این دو بدون اینکه ماهیت کاربردی و اورجینال اتومبیل که بر اساس آن خودرو ساز اقدام به تعریف و طراحی ساخت خودرو کرده جزئآ و یا کلآ دستخوش تغییر بشه . ------------------------------------------------------------------------ بهترین سایز لاستیک برای اتومبیلی مثل تندر که میشه اون رو یک مینی suv هم نامید انتخاب لاستیکی با سایز مناسب دیواره های آن است چراکه کوتاهی نا معقول دیواره ها بعضآ ضمن از بین بردن زیبایی اتومبیل مشکلاتی از قبیل خشک شدن سواری و پیچش های عمقی لاستیک در دیواره ها بشکل کاملآ نا محسوس ، فشار بیمورد به دیسک چرخها ، جلوبندی و بالا رفتن مقدار توجهی از مصرف سوخت و... را بهمراه داره ---------------------- > ترجیحآ بهترین سایز 15*55*205 یا 15*55*195 میباشد ضمن اینکه فراوش نکنیم دور واندازه لاستیکها و رینگ ارتباط تنگاتنگی با دور گیربکس و دیفرانسیل داره . ویرایش توسط ACO : 11-30-2009 در ساعت 01:50 AM دلیل: ادغام 2 پست پشت سر هم |
5 کاربر زیر از sarkhosh گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
یکی از دوستان تو تهران میفروشه اگه خواستی پیام خصوصی بزن شمارش رو بدم.
|
|
||||
|
||||
![]()
من خودم رو رینگهای فابریک E2 لاستیکهای فالکن ژاپن با سایز 15/60/205 انداختم که خیلی راضیم، از نظر چسپندگی، پایداری ماشین، فرمان پذیری، صدا در سرعتهای بالا و ...
به عقیده من بهترین سایز رینگ 15 هست اگر مسئله زیبایی مد نظر باشه حداکثر 16 که تا حدی استانداردهای رانندگی رعایت شده باشه، برای پهنای لاستیک 195 و یا حداکثر 205 توصیه میشه که به سیستم تعلیق و جلوبندی فشار بیش از حد وارد نشه و برای دیواره حداکثر 60 و 55 و حداقل 50 رو پیشنهاد میکنم که لاستیک قابلیت Damping رو خیلی از دست نده. برای رینگ مسئله خیلی سلیقه ای هست ولی توصیه میشه در هنگام خرید از رینگهای چینی بی کیفیت ارزون جداً اجتناب کنید، پیشنهاد من رینگهای اسپرت فابریک هستش ![]() برای مارک لاستیک، خب میشلن موجود هست که تو کیفیت و قیمت سردمداره و برندهای دیگه مثل بریجستون، فالکن ژاپنی و تایلندی، کومهو و ... در بازار موجود می باشد. امیدوارم مطالب به دردتون بخوره و مفید باشه ![]() |
3 کاربر زیر از Porsche گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
Rainboyعزيز
رینگهای فابریک E2 لاستیکهای فالکن ژاپن با سایز 15/60/205 كه انداختين چقدر براتون هزينه داشت. |
کاربران زیر از aliname بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
Aliname عزیز، من ماشینم E2 LP هست و خب رینگها روش بوده و اما لاستیکها، لاستیکهای فابریکشو با 4000 کیلومتر کارکرد و با توجه به قیمت 150 هزار تومانی 4 حلقه لاستیکه فابریک نو، 110 هزار تومان ازم برداشتن و 4 حلقه لاستیک فالکن ژاپن رو 310 هزار تومان خریداری کردم که در واقع میشه 200 هزار تومان سر دادم
![]() یه نظر خودم 110 هزار تومن رو زنده کردم، اگر میخواستم بزارم تا صاف بشه عوض کنم از کفم میرفت ![]() موفق باشید دوست گرامی |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|