![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
لاستیک ها رو قیمت خوبی برداشته.
قیمت رینگ فابریک هم دونه ای 80 تومن . |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]()
من همون لحظه ای بهمن پارسال ماشین رو ظهر از نمایندگی تحویل گرفتم،بردم لاستیک های بارز روش رو با تویو toyo ژاپنی سایز 60/15/205 عوض کردم.چون lpفول بود ، رینگهای اسپرتش مال خودش.
توی این 10 ماه از نظر پایداری ، اثرش روی خط ترمز ، قدرت مانور ازش راضیم.به نظرم باید توی ال90 پهنای لاستیکها رو یه سایز بالا برد ولی احساسم درباره نرمی تویو toyo خوب نیست ، چون یه جورهایی باز ماشین می کوبه.دفعه بعد حتما لاستیک کره ای میگیرم،لاستیک های کره ای به نرمی معروفند |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من هم 16/55/205 کومهو انداختم با رینگ 2 سایز لبه دار. خیلی دوست دارم عوض کنم با همون رینگ های اسپرت فابریک خودش ولی دلم نمیاد ! |
کاربران زیر از محمد بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
من هم لاستیک کومهو انداختم خیلی راضیم205/55/16
|
|
||||
|
||||
![]()
بچه ها اگر لطف کنید
قیمت هارم بگین که چند گرفتین ممنون |
|
||||
|
||||
![]()
من با رینگ آلمانی انداختم 900 تومن شد
|
|
||||
|
||||
![]()
قیمت تکی رینگ و لاستیکت رو نپرسیدی؟؟؟
لاستیک های قبلی رو هم دادی یا نه ؟ |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
![]() چرا نیما جان یادم نیست ولی رینگ لاستیک خودم را 400 برداشت راستی ماشینمe2lp چون رینگ آلومینومی بود بیشتر برداشت |
کاربران زیر از Hesam بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
تا 450 راحت جا داشت رینگ 330 لاستیک ها 120 ولی اگه کار کرد بوده قیمت مناسبی برداشته. دوستم تو بازار لاستیکه این قیمت ها رو از اون میگیرم. |
2 کاربر زیر از tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام بچه ها
رینگ سایز بزرگتر نندازید (مخصوصاً در abs دارها) زیرا باعث اختلال در بالانس ترمز عقب و جلو و اختلال در سیستم ebd ترمز و عدم کنترل فرمان در ترمز شدید میشه. به علاوه به سیستم تعلیق فشار میاره و در صورت بروز مشکل و مراجعه، اتومبیل از گارانتی خارج میشه.
کاربران در حال دیدن موضوع: 6 نفر (0 عضو و 6 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|