![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
يعني چي نميدونن كه براي تندر فيلتر هوا وجود نداره تنها اميد مون رنو پارس بود كه بداد مردم برسه كه تكليف اونم روشن شد
![]() فيلتر هوا حتما براي تندر ضروريست بايد فكري براش كنن. |
کاربران زیر از L90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
فقط میتونم بگم به به به به از این همه اطلاعات جالب که داریم کسب میکنیم شما که ایمیل زدین بهشون یه میل دیگه بزنید و بعد بزنید تو ذوقشون که اینقدر خوشمزه جواب شما رو دادن یعنی اینا اینقدر ... هستن که نمیدونن واقعا
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام
بهتره خودمون بررسی کنیم شاید راهی پیدا شد چون ورود دود و الودگی علاوه بر بروز بیماری باعث کثیف شدن داخل خودرو هم میشه بعلاوه استفاده از دریچه هوا خیلی بهتر از باز کردن شیشه هاست. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
اتفاقا من ایمیل دوم و بعد از 2 هفته سوم رو هم فرستادم که متاسفانه جواب نگرفتم .!!
من با رنو زیاد مکاتبه کردم و باید بگم متاسفانه رنوپارس سلیقه ای پاسخ میده . یکی از دوستان در phalls موفق به نصب فیلـتر شده بود . عکسهای زیر رو از جناب mgt3861 به عاریه گرفتم . -------------------------------------------------------------------------------------- لوازم مورد نیاز 1متر توری 400 تومان - 1متر چسب دوطرفه به عرض 5 سانتیمتر300 تومان-1 عدد فیلتـر هود آشپزخانه 800 تومان - 90 سانتیمتر چسب نروماده به عرض 5 سانتیمتر و 90 سانتیمتر به عرض 2 سانتیمتر نحوه اقدام 1- چسب نر و ماده را به ابعاد 2عدد 30 سانتیمتری و 2 عدد 15 سانتیمتری ببریدو پشت قسمت نری 5 سانتیمتری را چسب رازی بزنید(برای محکم کاری) و سپس چسب دوطرفه رو به اون بچسبونید قسمت مادگی این چسب مورد نیار نیست. 2- فیلتـر هود را به ابعاد 15 در 30 ببرید و تور را به همین ابعاد به دو طرف فیلتـر هود بدوزید و بعد قسمت مادگی چسب دو طرفه 2 سانتی رو دور تا دور این فیلتـر بدوزید فیلتـر درست شد اما چون نصبش با دست سخت است به چهار گوشه اون نخ محکم به طول 30 سانتیمتر گره بزنیدمن از نخ کفاشی استفاده کردم 3- دور سورخ هوارو تمیز کنید من پارچه بستم به سیخ کباب و اونجارو تمیز کردو با استفاده از اسپری چربی بر 4- بعد چسب نری 5 سانتی رو که پشتش چسب دوطرفه زدید دور سوراخ بچسبونید بهتره اول اونجا رو گرم کنی.تا بهتر بچسبد . 5- حالا می تونید فیلتـر رو ببرید و به اون قسمت بچسبونید . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------ اگر جای پست اشتباه است و یا تکراری , لطفا مدیران زحمتش رو بکشند . |
|
||||
|
||||
![]()
تاثير داشته اين كار نسبت به قبل و بعد از نصب كه الودگي به داخل كابين نياد؟
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
به گفته خود ایشون تاثیر چشمگیری داشته و از نصب این فیلتـر اظهار رضایت میکرد . |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام خدمت دوستان و آرش عزیز
ایشان لطف کرده اند پستی که بنده در سایت phalls قرار داده ام را اینجا ذکر کرده اند البته در قسمت (هر انچه که بر روی خودرو خود انجام داده اید در همین سایت توضیح دادم )که من پارچه کیسه جارو برقی و ف ی ل ت ر اتاق پژو رو هم امتحان کردم و بهترینش ف ی ل تر هود بود که استفاده کردم و راضی هستم میزان ورود دود کم شده و حداقلش اینه که گردو خاک تو نمیاد در ضمن قابل تعویض و شتشو هم هست
|
||||
|
||||
![]()
سلام
بعد از چندین با mail و تماس تلفنی با شرکت رنو پارس و کشیدن کار به جروبحث با مثلا تکنسینهای رنوپارس ایشون برای چندین و چند بار تاکید کردند که لوگانهای ساخت ایران اون حفره داخل اتاق برای ف ی ل ت ر هوا رو نداره و به اصطلاح اون حفره رو مسدود کردند و ماشین احتیاج به چنین قطعه ای نداره. براشون توضیح دادم که عده ای از دوستان خودشون ابتکاری اون حفره را مسدود کردند و حتی عکسی هم براشون ارسال کردم که متاسفانه باز هم تاکید کردند که این حفره وجود نداره و اون عکس ها هم مربوط به لوگانهای خارج از کشوره. بعد من ازشون پرسیدم در مورد اینکه اگه او حفره رو مسدود کردن پس زمانی که از هوای خارج ماشین میخواهیم استفاده کنیم ، این هوا با چه *****ی تصفیه میشه و اساسا چرا شرکت رنو یه همچین چیزی رو برای لوگان ایران در نظر نگرفته ؟ ایشون گفتند که شما حق یا اجازه اینکه از شرکت سئوال بپرسید رو ندارید و ما هم موظف به پاسخگویی به شما نسیتم به همین سادگی اینم از تکریم ارباب رجوع ما هم تو ایران دلمون به چه چیزایی خوشه نه؟ در ضمن این عکس رو هم براشون فرستادم ولی تکذیب کردند که این اتاق تولیدی تو ایرانه ![]() ویرایش توسط Saeed : 02-16-2010 در ساعت 12:18 PM |
کاربران زیر از Saeed بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
1-این مورد توری جنسش چیه ؟
2-چسب نرو ماده ،همون چسب که در کفشهای اسپرت استفاده میشه؟کجا میشه تهیه کرد؟ اگه ممکنه عکس واضح از مواد لازم بزارین ممنون میشم. |
|
||||
|
||||
![]()
سلام مجدد
چسب نر وماده رو از خرازی می تونید تهیه کنید بله در کفشها و سر آستین کاپشن استفاده می شه راستی به همون کارشناس محترم بگید شبکه پلاستیکیه روی دریچه یه دونه لوگان رو برداره تا سوراخ ورودی به اون بزرگی و پره های فن رو هم ببینه
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|