![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
ما مخلص شما هم هستيم قصد جسارت نداشتم
![]() چون دوستان درمورد كمك تندر اكو سوال كرده بودن |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
قبلش ما مخلص شمایم عرض کردم در کنار اقدامی اگر برای کاهش ارتفاع صورت گرفته باشه نصب گل پخش کن های اکو ارتفاع رو کمتر نشون میده و این نکته ای هست که باید بهش توجه داشت شما فرمودین گل پخش کن از نظر ظاهری ارتفاع رو کاهش میده نه خود ارتفاع رو که من هم عرض کردم ایا چیزی غیر از این در نوشته بنده مشاهده کردید ؟
|
||||
|
||||
![]()
البته تا آنجا که من این خودرو را دیدم خیلی از نظر ارتفاع کاهش نداشته است
بیشتر به مدد گل پخش کن ها و فلاپ های جانبی بوده است.
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
آقا این فنر مد هلند ، فنر تنهاست دیگه کمک که باهاش نیست ؟ چون دوست عزیزمون آقا نیما پرسیدن گازی هست یا نه شکم برداشت اگه قیمتشم بدی ممنون میشم
|
||||
|
||||
![]()
اره نیما جان و محمد عزیز این ها فنر لول هستند که مخصوص تندر 90 هست رو جعبه اش زده وقیمتش 240 هزار تومان
|
|
||||
|
||||
![]()
سلام من هم با نظر آقا مسعود موافقم
اونجور که من از یکی از دوستان قیمت گرفتم این فنر اسپرت mad قیمتی حول و حوش 320 تومن داره |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام بنده فنر لولها را کوتاه نموده وارتفاع تقریبا مناسبی را زدم ولی متاسفانه بعد از 12ساعت بعلت کوبیدن وفشار امدن به شاسی واتاق با 120 هزار تومان هزینه به حالت اولش برگر داندم هر فنر لول را 21هزار تومان خریدم
|
|
||||
|
||||
![]()
کوتاه کردن فنر لول اصلا"توصیه نمی شودچون در بعضی موارد ایجاد خطر میکند.برای انجام اینکار باید از فنر لول اسپرت (البته از نوع اصلی) یا در صورت داشتن پول بیشتر از کیتهای شهری که در ان هم فنرلول وهم کمک تعویض میشود استفاده کرد.
وقتی خدا بهت میگه باشه چیزی رو که میخوای بهت میده " وقتی میگه صبرکن چیزی بهتر بهت میده " وقتی میگه نه داره بهترین رو برات آماده میکنه ! گاهی اوقات از نردبان بالا میری تا دستان خدارو بگیری اما غافل از اینکه خدا پایین ایستاده ونردبان رو محکم گرفته که تو نیفتی ! |
کاربران زیر از وثوق بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام
برای ال90 کیت شهری هستش؟ من هرجا سراغ گرفتم میگن کیت قابل تنظیم داریم ولی کیت شهری نه؟ کسی سراغ داره لطفاً بگه |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|