![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
Sent from my SM-G928C using Tapatalk |
کاربران زیر از azadamini بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان, اقا کسی شمار تلفن نمایندگی فنر لول مد هلند یا اپکس.... رو نداره؟
ممنونم |
|
|||
|
|||
![]()
من حدود یکماه پیش از فنر های ایرانی استفاده کردم تعداد دور فنرها با فابریک فرقی نداشت وفقط نرم تر بودن که در نهایت ارتفاع معقولی که دوست داشتم رو بهم داد که 3انگشت فاصله گلگیر با لاستیک هست
سواری ماشین هم نرم وعاری از کوبش هست منتها خودم قصد دارم کمک جلو رو لوازمی بندازم که بهم قیمت دادن دونه ای 130تومن تنها مشکلی که هست اگر عقب ماشین 3نفر بشینن وصندوق رو پر کنید عقب ماشین به شدت میکوبه |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من خودم قصد دارم پنوماتیک ببندم به شما هم توصیه میکنم هزینش خیلی زیاده ولی دیگه همیشه راحتین کمک لوازمی هم خوبه و قیمت خوبی بهتون دادن برای عقبش هم من که راه حلی ندیدم خودم الان 4ساله که با ارتفاع تا لب لاستیک رانندگی میکنم عقب که کسی بشینه میکوبه |
|
||||
|
||||
![]()
-------
admin نوشته شما حذف شد - تبلیغات و فروش ممنوع است
ویرایش توسط ACO : 02-22-2019 در ساعت 12:01 PM |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |