![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوستان چند تا عکس از اینه ال 90 قسمتهای مختلف
![]() قطعه سربی که نصبت به فنر خیلی ضعیف هست ![]() فنر اینه ![]() موتور اینه که هلندی است ![]()
آموزش نحوه رگلاژ سیم کلاچ لوگان - تندر 90 (اختصاصی آکو) مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) آموزش نحوه تعویض سیم کلاچ تندر90 -LOGAN (اختصاصی آکو فروم) ویرایش توسط امیر مسعود : 03-04-2010 در ساعت 02:24 PM |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
لطفا وقتی مطلبی رو از جایی کپی میکنید منبع رو هم ذکر کنید .
با تشکر |
|
||||
|
||||
![]()
چشم ارش خان مال سایت فالز بود این مطلب
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام آره راست میگه
قطعه فلزیه خیلی خیلی مزخرفه جنسش ماله ماهم شیکست چندتا پلتیک توپ بهش زدم دیگه الان چند وقته آخ نگفته با اینکه شیکسته بود الان از اولشم داره بهتر جواب میده 10 شب تا 4 صبح روش کار کردم نمازه رو خوندیمو گرفتیم خوابیدیم تا لنگ ظهر =)) ![]() |
کاربران زیر از vahid بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دوست عزیز بهتر هست که بی این صورت صحبت نکنید این گونه استفاده از واژه ها در این فروم مناسب نیست . داستان که نمی خوایم تعریف کنید. ممنون
|
||||
|
||||
![]()
تنها راه سالم ماندن اینه نخواباندن ان می باشد وفکر کنم که اینه تندر فقط برای مواقع ضروری مثل گیر کردن به دیوار ویا برخورد باچیز دیگر حالت ارتجاعی دارد وقابل خوابانیدن نمی باشد
|
|
||||
|
||||
![]()
دوستان ولی به نظر من اینه بد تا می شه من که همیشه تا میکنم تو پارکینگمون هیچ اتفاقی هم براش نیفتاده خوشبختانه البه ماشین من ای 2 هست تا اونجایی که من میدونم این مشکل در ای 1 و ای 0 به وجود می اید
|
کاربران زیر از امیر مسعود بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
ماشین من e1 هست ولی مشکلی با خواباندن آینه ندارم هرچند که آینه تمام مدل های ال 90 یه کم سفته و سخت بسته میشه ولی چند بار که این کار را بکنی بعد از یه مدت روان تر خوابیده میشه .
یه مطلب دیگه که میخواستم در خصوص اینه های ال 90 عرض کنم بنظر من آینه های محکمی داره و در برخورد با آینه ماشین های دیگه و یا در و دیوار کمتر اسیب میبینه |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
چون عادت داشتم همیشه آینه ها رو جمع کنم خصوصا درکوچه های باریک،این باعث شد همون فلز بشکنه.ومجبور شدم کل آینه رو عوض کنم(جنس اصلی 24000ت).به آکو پیشنهاد بدیم یه آینه تولید کنه که نقاط کور کمتری داشته باشه ،به راحتی تا بشه یا حتی برقی باشه که خودش جمع بشه،و از همه مهمتر کیفیت خوبی داشته باشه که این آخری رو مطمئن هستم آکو از پسش بر میاد |
کاربران زیر از tondar90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
در مورد این موضوع که این اشکال در e1 و e0 بیشتر هست باید بگم خیر ، عکسهای بالا مربوط به آینه من
هست که اردیبهشت امسال شکست و تصمیم گرفتم علت یابی کنم و آینه رو باز کردم ، البته همونطور که پیداست برقیه و مربوط به مدل e2 هست. جنس اون قطعه هم سرب خشک هست و واقعا ضعیفه و البته فنر آینه خیلی قوی ، فکر کنم با تعویض فنر با نمونه نرمتر بشه مشکل سخت تا شدن آینه و البته شکسته شدن اون قطعه رو تا حد زیادی برطرف کرد . اگر عکس دیگه ای هم خواستید بفرمایید ، هنوز لاشه آینه موجوده . |
کاربران زیر از ARASH بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
کوییک شیفتر چیست و چه مزایایی دارد؟ (کوییک شیفتر برای تندر 90) | Tondkar | سیستمهای رفاهی | 17 | 02-26-2012 02:09 PM |
سلیقه مشتریان تعیینکننده رنگ خودرو | L90 | مطالب آزاد مرتبط با خودرو | 0 | 12-24-2011 10:36 PM |
قوانین و آیین نامه بخش نظر سنجی (اخبار و اطلاع رسانی و اعلان عمومی و مشاوره و آموزش ایجاد نظرسنجی) | Marshal | نظرسنجی های سایت | 5 | 03-24-2011 09:41 PM |
تعیین جایزه 1 میلیون ریالی برای خبر خوش در زمینه رتبه جهانی سایت | ACO | جوایز, هدایا و طرحهای تشویقی آکو | 12 | 10-24-2010 01:58 PM |
همه چیز در مورد گازوییل و دیزل | L90 | کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو | 0 | 02-22-2010 11:47 PM |