![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
در ارتباط با پیشنهاد شما من هم موافقم اگه اکو بتونه همچین کاری کنه مشتریان خوبی خواهد داشت واقعاً آینه کوچک تندر و نقاط کور اون از ضعف های این ماشینه |
کاربران زیر از MAHDI-TONDAR بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام
آقا مسعود ماشینم منم ای 2 هست تازه از نوع فولش ( دوایربگه ) ولی با اینحال آینه سمت رانندش همون پایه چدنیش شکست فکر نکنم ربطی به مدل ماشین داشته باشه تا اونجایی که من اطلاع دارم تیپ های مختلفش ( 7 نوع تیپ مختلف الان در حال عرضه است ) فقط از نظر آپشن با هم فرق ی کنن و لا غیر |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
با سلام
من دیروز در مورد آیینه بغل ماشین خودم دچار مشکل شدم به این صورت که بعد از پارک ماشین در کنار خیابانی یک طرفه آیینه سمت شاگرد رو خم کردم که کسی به اون نزنه بعد از مدتی وقتی برگشتم درب صندوق عقب رو که باز کردم نا گهان صدای عجیبی توجه من رو به خودش جلب کرد وقتی به دور و بر ماشین سر زدم متوجه شدم که آیینه آویزونه و تمام.علت هم شکسته شدن زبانه فلزی است که فکر کنم از جنس آلومنیوم خشک بوده و فنر نگهدارنده قویی به آن متصل است با شکسته شدن این قطعه با توجه به قدرت بالای فنر داخل آیینه تعمیر و جوش دادن اون هم مشکل رو حل نمیکنه بنابراین یه آیینه کامل با قیمت 25000 تومان تهیه کردم حال شما در نظر بگیرید یک چنین بلایی سر آیینه با قیمت 1000000 بیاد یا مثلا یکی به اون بزنه و فرار کنه یا فرار نکنه و ازش بخواهید خسارت بگیرید . همه این تو ضیحات رو دادم که عرض کنم چنین محصولی با یک چنین قیمت فوق العاده گزافی هرگز به درد استفاده نمیخورد و کار بر روی ان به هیچ عنوان منطقی نخواهد بود ویرایش توسط AhmedRashidi : 06-28-2010 در ساعت 10:39 AM |
کاربران زیر از AhmedRashidi بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوست عزیز
من هم دچار این مشکل شدم ولی یک کم حوصله بخرج دادم وکمتر خرج کردم. اگر ضایعات آینه قبلی را دارید میتونیدقطعات ضایع شده را بخرین وجایگزین کنید وآینتون راببندین وجمع کنیدویک زاپاس داشته باشید چون فوق العاده خشک وشکننده است شاید خدای نکرده یکروز مجددا همین اتفاق بیافته. خدانگهدار.امیر ![]() |
2 کاربر زیر از amiryousef گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
سلام به شما جناب امیر یوسف
عرض کنم بنده بعد از بیش از دو سالی که تندر دارم و بیشتر مواقع در مکانهای پر تردد آیینه ها را خم میکردم به این مشکل بر خوردم و تازه فهمیدم که چقدر طراحی اون ضعیفه .یک فنر پر قدرت رو وصل کردند به یک زبانه که نسبت به قدرت فنر واقعا حرفی برای گفتن نداره اونم از جنس آلومنیوم خشک با دیدن قطعات داخلی آیینه باز هم خدا رو شاکرم که بعد از دو سال این اتفاق برای من افتاد آنهم در حالی که مدام اونها رو باز و بسته میکردم.از همینجا به همه عزیزان تندر سوار عرض میکنم که تا حد ممکن از خم کردن آیینه ها امتناع کنند .چون یک هزینه حداقل 25000 تومانی البته تا این تاریخ به آنان تحمیل میشه البته شاید بشه این قطعه رو به یک شکلی تعمیر کرد ولی باز هم نباید این آیینه ها رو خم کرد.همین. |
|
||||
|
||||
![]()
منم الان 3ومین سال رو دارم باهاش طی میکنم ولی این مشکل جدیدا (2ماه پیش) برام رخ داد داشتم آیینه رو خم میکردم که دیدم آیینه تو دستمه
![]() ![]() ![]() با تشکر
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
در خصوص شل کردن فنر آینه اگه میشه توضیح بیشتری ارائه کنید . آیا با شل کردن فنر، آینه ها نسبت به قبل راحت تر جمع میشه یا نه؟ با سپاس فراوان از راهنمای شما
|
||||
|
||||
![]()
مهدی جان از این مطالب که بگذریم خداییش این اینه های تندر قاتل اینه های ماشین های دیگه مخصوصا پراید هست من 2-3 بار که از یه کوچه تنگ رد میشدم با ماشین جلویی اینه به اینه شدم که باعث شکستن اینه طرف شده مخصوصا پراید که جمع نمیشه
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
برای منم مشابه اتفاق شما افتاد تو ترافیک اروم آینه ماشین خورد به آینه یه اردی ، با کمال تعجب آینه اردی ترک ورداشت و شکست ولی آینه ماشین ما انگار نه انگار اصلاً اتفاقی افتاد. ![]() ![]() حالا بنظر شما این شل کردن فنر آینه ها تاثیری تو نرم شدن و بهتر جمع شدن اون داره؟
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
کوییک شیفتر چیست و چه مزایایی دارد؟ (کوییک شیفتر برای تندر 90) | Tondkar | سیستمهای رفاهی | 17 | 02-26-2012 02:09 PM |
سلیقه مشتریان تعیینکننده رنگ خودرو | L90 | مطالب آزاد مرتبط با خودرو | 0 | 12-24-2011 10:36 PM |
قوانین و آیین نامه بخش نظر سنجی (اخبار و اطلاع رسانی و اعلان عمومی و مشاوره و آموزش ایجاد نظرسنجی) | Marshal | نظرسنجی های سایت | 5 | 03-24-2011 09:41 PM |
تعیین جایزه 1 میلیون ریالی برای خبر خوش در زمینه رتبه جهانی سایت | ACO | جوایز, هدایا و طرحهای تشویقی آکو | 12 | 10-24-2010 01:58 PM |
همه چیز در مورد گازوییل و دیزل | L90 | کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو | 0 | 02-22-2010 11:47 PM |