![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
تا اونجا که خبر دارم ماجیکار هم دزدگیر سوکت فابریک واسه ال90 داره.
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
بچه ها مجیکار زیاد قاطی میکنه من داییم داره خیلی ازیتش میکنه مدل گولد 110 هست سوکت فابریک به نظر من تله ماتیکس بهتره رو ماشین داداشم که 206 بستیم هیچ مشکلی نداره داره کار میکنه تازه 3 سال هم گارانتی داره الکی و مورد تائید ایساکو هست
|
کاربران زیر از امیر مسعود بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام
دوستان اگه لطف کنند قیمتها رو بفرمایند ممنون میشم |
|
||||
|
||||
![]()
دوستانی که میخواهند دزدگیر ماجیکار نصب کنند خیلی مواظب باشند حتماً اصلی اش یعنی کره ایی بگیرند البته اگه گیر بیاد . الان تو بازار اکثر ماجیکار ها چینی هستند و دوستانی که نصب کردند بیشتر شان ناراضی بودند.
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
![]()
آموزش نحوه رگلاژ سیم کلاچ لوگان - تندر 90 (اختصاصی آکو) مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) آموزش نحوه تعویض سیم کلاچ تندر90 -LOGAN (اختصاصی آکو فروم) ویرایش توسط امیر مسعود : 06-12-2010 در ساعت 10:14 AM |
کاربران زیر از امیر مسعود بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
گوش شیطون کر هنوز از مجیکار (Gold 110A)با سوکت فابریک، راضی هستم و مثل ساعت کار میکنه(آخه خیلی ازش کار میکشم)
---------------------------------------------------------------------------------------- قبل از ایجاد پست، به محتوا و موقعیت درست آن در تاپیک توجه کنید!!! ویرایش توسط Saeed : 06-12-2010 در ساعت 01:24 PM |
|
||||
|
||||
![]()
دوستان من هم 110a انداختم تنها مشکلی که باهاش داشتم تو بارون خیلی خیلی شدید قاطی میکرد چون پوشش درب کاپوتش فلزیه و تو بارون اتصالی میکنه که من واسه اون هم یه راه حل پیدا کردم در باقی موارد مشکلی نداشتم
|
|
||||
|
||||
![]()
اقا رضا شما کی خریدی برادر دزدگیر رو جدیدها خیلی کیفیتش بد شده
|
|
||||
|
||||
![]()
من الان تقریبا یکسال و چند ماهی هست تلمتیکس بستم مدل FC3 و هیچ مشکلی هم خدا رو شکر تاحالا نداشتم قیمتش هم خودش 189000 هست. من خیلی راضیم قاطیم تا حالا نکرده!!
![]()
------------------------------------------------------------------ تیونینگ لوگان RENAULT LOGAN Tuning عکاسی و ویرایش توسط نرم افزار فوتوشاپ انواع فنر های اسپرت موجود و انواع ارتفاع زدن روی لوگان آموزش تصویری کار با آپلود سنتر و نحوه قرار گیری تصاویر در پیام ها روغن موتور آدینول - محصول کشور آلمان - مطابق با استانداردهای مورد نیاز لوگان --------------------------------------------------------- دعای مرکب ، که هر وقت سوار خودرو میشوید ، بخوانید سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إلَى رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ |
|
||||
|
||||
![]()
یه دزدگیر از کارپال (چین) گرفتم که برام گذاشته تو یه کانتینری که برای شرکتمون قراره بیاد فکر کنم یکی دو هفته دیگه به دستم برسه . البته باید تست کنم ببینم چه جوری از آب در میاد ولی من از بخش فنی کمپانیشون پرسیدم و بهشون گفتم که واسه چه ماشینی میخوام اونها گفتن که مشکلی نداره و سازگار هست.
حالا چرا اینو گرفتم !! از مشخصات فنیش میتونم این موارد رو بگم - این دزدگیر هم جی پی اس داره هم سیم کارت میخوره بهش (مدل سازگار با باندهای فرکانسی ایران گرفتم) - جی پی اس این دستگاه نوع زیمنس بوده و موقعیت دقیق ماشین رو از طریق سیمکارت به شماره ای که در دستگاه تعریف شده میتونه اس ام اس کنه - زمانی که در حالت فعال به ماشین شوک وارد شده و یا اقدام به روشن کردن ماشین بشه ،ضمن قطع استارت به شماره ای که در دستگاه تعریف شده هم میتونه اس ام اس بزنه هم میتونه با پیام صوتی خبر بده - شما با گوشی و اس ام اس میتونید بهش دستور قفل ، باز ، روشن یا خاموش کردن ماشین ، اعلام آخرین وضعیت ماشین ، تغییر وضعیت دزدگیر و همچنین تمامی کارهایی که با یک ریموت انجام میدید رو بدید. - دارای حافظه برای یاد آوری آخرین شوکها و آلارمهایی که به ماشین وارد و ارسال شده - ارسال پیام در مورد وضعیت باز و بسته بودن صندوق عقب - دارای صندوق پران ، دزدگیر قابل تنظیم و روشن کردن کولر ماشین ( در صورت اضافه کردن قطعه اضافی) - دارای میکروفن و اسپیکر داخل ماشین که شما میتونین از طریق موبایلتون هم صدای داخل ماشین رو بشنوید و هم با داخل ماشین صحبت کنید (به درد زمانی میخوره که آقا دزده موفق به روشن کردن و بردن ماشین شما بشه و شما بتونین حداقل باهاش سر قیمت چونه بزنید ![]() - از طریق جی پی اس میتونه سرعت ماشین و جهت ماشین و این جینگولک بازیهای اضافی جی پی اس رو هم به شماره تعریف شده اس ام اس کنه. خلاصه دستم که رسید و رو ماشینه هنوز نگرفته ام تست کردم حتماً نتیجه رو اعلام میکنم ![]() من قبلا هم از این شرکت یه دزدگیر تصویری کامل مخصوص موتور سیکلت برای موتور سیکلتم گرفتم که هنوز هم بعد 2 سال داره مثل شیر کار میکنه. ![]() ![]() ویرایش توسط Marshal : 06-13-2010 در ساعت 02:38 PM دلیل: حذف یک جمله |
کاربران زیر از رضوی بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|