![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
ضمناهر چی امکانات زیاد باشه درد سر هم زیاد داره. ویرایش توسط Marshal : 06-13-2010 در ساعت 02:40 PM دلیل: حذف یک جمله |
4 کاربر زیر از tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
امکانات خیلی خوبی داره .تاحالا اینجوری دزدگیر نشنیده بودم .
حالا قیمتش تو ایران چنده ؟
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بنده که 2 سال پیش میخواستم رو ماشین نصب کنم خود نماینده ماجیکار از این نوع دزدگیر داشت و از نزدیک دیدم و میخواستم نصب کنم (اون موقع قیمتش 370 تومان بود) به نظر دوست خوبمون که رو موتور سیکلتشون از همین مارک استفاده کردن و راضی بودن جسارت نمیکنم ولی این آشنای ما که نماینده ماجیکار داشت (چون الان همه چینی شدن قرار دادشو با شرکت ماجیکار بهم زد) گفت که نصب نکنم چون خیلی زود خراب میشه و دردسر زیادی داره و قطعاتشم گیر نمیاد برای تعویض یا تعمیر ، برای همین مدل 938f ماجیکار نصب کردم اصل کره با 1 سال گارانتی تعویض و 3 سال گارانتی تعمیر و 1 سال بیمه 1 ساله ضد سرقت رایگان تا سقف 13 میلیون . خدارو شکر تو این 2 سال هیچ مشکلی باهاش نداشتم و داره مثل روز اولش کار میکنه و بعد از یکسال با پرداخت 30000 تومان بیمه ضد سرقتشو تمدید کردم . شاد باشید. ویرایش توسط Renault Logan : 06-14-2010 در ساعت 02:28 AM |
2 کاربر زیر از Renault Logan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام دوستان
دزدگیرمو گرفتم و اتفاقا کسی رو پیدا کردم که میگه تبدیل سوکت فابریک لوگان رو خودش درست میکنه که خودرو از نظر گارانتی مشکل دار نشه . دوتا سوال داشتم اولا آیا وصل نمودن engine killer به ecu ضربه نمیزنه ؟؟؟ ثانیا من چون صندوق پران رو خودم نصب کردم ، اومدم کلید رو روی سیم اتصال بدنه گذاشتم . آیا باید کلید رو روی سیم مثبت بذارم ؟؟؟ چون میخوام سیم صندوق پران دزدگیر رو هم نصب کنه. با تشکر |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
|
|
||||
|
||||
![]()
من الان 2 ساله دزدگیر جردن بستم حدود 5 kmبرد داره البته تو محیط باز در داخل شهر هم بردش ایده اله 2 تا ریموت تصویری کوچولو و شیک داره اتصال به جی پی ار اس و سیم کارت نداره ولی تو این 2 سال هم اصلا اذیتم نکرده(گوش شیطون کر
![]() |
2 کاربر زیر از Mohsen.Karaj گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() |
3 کاربر زیر از ali-tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دوست عزیز مبارکتون باشه ولی تا جایی که من میدونم این مدل سوکت فابریک برای تندر نداره مگر اینکه دستی سوکت بسازند
|
2 کاربر زیر از امیر مسعود گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
فقط میشه خواهش کنم بفرمائید چند گرفتید ؟ چند گرفتن براتون نصب کردن ؟ براتون تبدیل سوکت فابریک هم درست کرد ؟ ممنون |
کاربران زیر از رضوی بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دوست عزیز مهم سیم کشی اوصولی و تمیزه من خودم خیلی از دزدگیری ها که می گن سوکت فابریکو دیدم که یه سوکت می زنن سر سیمها بعد هم می گن سوکت فابریک نصب کردیم
موفق باشید |
3 کاربر زیر از ali-tondar90 گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|