![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
جناب معیری عزیز لطفا هزینه تعویض همه لامپ های چراغ عقب ( راهنما.ترمز.مه شکن .) و نحوه ارسال به شهرستان را برای من pm کنید . با تشکر
__________________ |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
جناب معيري كارتون خيلي جالب هست
در صورت امكان قيمت را هم براي من pm كنيد |
|
||||
|
||||
![]()
ممنون از pm تون ولی ننوشتین چطوری باهاتون تماس بگیریم با توجه به استقبال دوستان لطفا یک تاپیک کلی بذارین تا هم فضای هاست سایتمون زیاد مصرف نشه و هم اینکه همه به راحتی دسترسی داشته باشن
با تشکر
|
||||
|
||||
![]()
جناب معیری عزیز لطفا هزینه تعویض همه لامپ های چراغ عقب ( راهنما.ترمز.مه شکن .) و نحوه ارسال به شهرستان را برای من pm کنید . با تشکر
|
کاربران زیر از ARASH بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
با عرض سلام وقبولی طاعات وعبادات جناب اقای معیری در صورت امکان به بنده نیز اطلاعات را pm نمایید
![]() |
کاربران زیر از nara بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
بنام خدا
با سلام ضمن عرض ادب و سپاس به جهت بذل عنایت دوستان شریف ، شرایط ابتیاع به pm دوستان گرامی ارسال گردید . با احترام 89/6/2 |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
جناب معیری ممنون میشم شرایط و هزینه رو برای من ارسال کنید سپاس |
کاربران زیر از Porsche بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
از دوستان عزیز کسی تا بحال از لامپ های led طراحی شده جناب مهندس معیری استفاده کردن ؟ اگه استفاده کردن لطفا عکس و نظرشونو اعلام کنن تا بشه بهتر نتیجه گرفت . با تشکر. شاد باشید . |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|