![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() |
9 کاربر زیر از امیر مسعود گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
سلام
ای کاش به صورت نظرسنجی قرار میدادید آقا مسعود . به نظر من گزینه 4 یعنی همینی که الان تو بازار موجوده از بقیه بهتر هستش و اگه عکس ها بزرگ تر میبود شاید اولی هم بد نباشه .
تا چه میزان از چراغ های تندر رضایت دارید ؟! مهم ترین عامل انتخاب تندر 90 - لوگان وَالَّذِینَ یُؤْذُونَ الْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ بِغَیْرِ مَا اکْتَسَبُوا فَقَدِ احْتَمَلُوا بُهْتَانًا وَإِثْمًا مُبِینًا (احزاب/۵۸) |
|
||||
|
||||
![]()
من از حالت شماره 1 خوشم اومد و هارمونی خیلی خوبی با طراحی صندوق داره . شماره 2 رو هم پسندیدم ولی خیلی کشیده هست و اگر یه مقدار پهناش کمتر بود عالی میشد.
|
||||
|
||||
![]()
سلام امیر جان.
مرسی از عکسهایی که تهیه کردی. به نظر من باید اول ببینیم چه قشری از ماشین استفاده میکنه و چه جوری اسپرتش کرده . من خودم 4 و 1 و 2 رو میپسندم چون یه جورایی باکلاس تر هستش. ولی اگه میخواستم کاملا اسپرت باشه 3 رو انتخاب میکردم. همه عکسهایی که گذاشتید به نوعی خوبه و باید تو همون وضعیت خودش استفاده بشه. ![]() |
کاربران زیر از Farhad بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
با عرض سلام به نظر بنده شماره 4 خيلي زيباست ومناسب تمام رانندگان تندره در هرسني كه هستند شماره 3 هم برا قشر جون مناسبه ./.
|
کاربران زیر از shahram بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام خدمت همه دوستان
با تشکر از آقا مسعود عزیز من بیشتر از نمونه ا خوشم اومد بنظر منم بقول آقا سعید این مدل هارمونی بهتر و زیباتری با صندوق عقب داره و یجوری انگار فابریک کارخونه ای هست و قشنگ روش سواره . نمونه 4 هم که که تو بازاره خوبه فقط اگه لبه های بغل اون نازک تر و کشیده تر بود زیباتر بود.
|
||||
|
||||
![]()
مرسی از همه دوستانی که شرکت کردندمن هدفم از باز کردن این بخش این بود که اکوی عزیزمان بال متفاوتی را روانه بازار کند و از این قسمت با سلایق شما بزرگواران بیشتر اشنا بشود من خودم از 1 و 2 خوشم میاد
|
|
|||
|
|||
![]()
من اين چراغايي كه روي ماشين شماره 4 هست رو جايي نديدم داشته باشن.اگه كسي اطلاع داره لطف كنه بگه چون براي تندر سفيد به نظرم خيلي قشنگه اين چراغا
|
|
||||
|
||||
![]()
نمونه 2 و 5. بدترین نمونه هم همون موجود در بازاره
|
کاربران زیر از Amirhosein بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
مسعود جان ممنون از تاپیکی که ایجاد کردی
بال های شماره 1- 2 - 4 خیلی به تندر میاد میاد امیدوارم آکو تو تولید بال تنوع بده |
کاربران زیر از L90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|