![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
عرض سلام و وقت بخير خدمت دوستان گرامي بخصوص مسعود عزيز
به نظر بنده بال شماره 1 و 2 زيبا تر و بهتر از بقيه هست . بال شماره 4 كه هيچ همين الانش موجود هست. بال شماره 3 و 5 هم ديگه خيلي اسپرت هست و بدرد رالي ميخوره نه ماشين خانواده البته نكته ظريفي در مورد بال شماره 1 كه اكثر دوستان پسنديدنش وجود داره و اون اين هست كه ، صندوق لوگان هاي روماني مدل 2005 (مثل همين لوگان شماره 1) مثل صندوق لوگان هاي توليد ايران ، اون خط شكستگي سرتا سري بالاي لوگوي رنو رونداره كه بال ميشينه داخل شكستگي ، صندوقشون تخت و بدون شكستگي هست ولي لوگان هاي ايران اون شكستگي رو دارند . بنابر اين بال شماره 1 همينجوري روي صندوق لوگان هاي توليد ايران نمينشينه و بايد در طراحيش تغيير ايجاد بشه تا قابل نشستن روي لبه صندوق بشه .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
2 کاربر زیر از Renault Logan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
به نظر من هم شماره 2 و بعد هم 1 زیبا هستند.
|
|||
|
|||
![]()
با سلم به همه دوستان
به نظر من چهامین مورد به خاطر اینکه خیلی از ماشین بیرون نزده زیباست. |
کاربران زیر از هادی بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با سلام به نظر بنده بال شماره 1و4به تندر بهتر ست می شود چون با سپر همخوانی معقول تری دارد البته نمونه های دیگر هم خوب است به شرطی که در سپرها تغییراتی اعمال گردد
|
کاربران زیر از امیری بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
بال 1 و 2 عالین!! 4 هم خوبه!! فکر کنم نظر سنجی بشه بهتر میشه آمارشو نگاه کرد.
مدیران اگه صلاح میدونن نسبت به این موضوع اقدام بفرمایند.
------------------------------------------------------------------ تیونینگ لوگان RENAULT LOGAN Tuning عکاسی و ویرایش توسط نرم افزار فوتوشاپ انواع فنر های اسپرت موجود و انواع ارتفاع زدن روی لوگان آموزش تصویری کار با آپلود سنتر و نحوه قرار گیری تصاویر در پیام ها روغن موتور آدینول - محصول کشور آلمان - مطابق با استانداردهای مورد نیاز لوگان --------------------------------------------------------- دعای مرکب ، که هر وقت سوار خودرو میشوید ، بخوانید سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إلَى رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ |
کاربران زیر از Renault بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
سلام
نمونه شماره 1 از همه زیباتر هست |
کاربران زیر از Farbod بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
به نظر من فقط 4 ! 1 و 2 همونطور که علیرضا خان فرمودند به دلیل داشتن اون شکستگی روی صندوق به تندر های ما نمیاد! 3 و 5 هم به دلیل ارتفاع بلند صندوق عقب تندر بهش نمیاد! با تشکر ![]() |
کاربران زیر از Renault Megane RS بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
باسلام ، به نظر من هم شماره 4 و 1 زيباتر هستند .
|
کاربران زیر از mirza بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
شماره 3 تو ایران پیدا میشه؟؟
|
|
||||
|
||||
![]()
به نظر من بال شماره 1 جالبتره
یه سوال؟ اون خروجی دو تایی اگزوز رو عکس اول قضیش چیه! فوتو شاپیه یا واقعی یا دکوری ؟ جالبیش اینه که سپر هم طراحیش برا دو تا اگزوزه !!
ویرایش توسط آرش کمانگیر : 03-14-2012 در ساعت 03:02 AM |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|