![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]() |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
این تاپیک در پست های آپشن باشه بهتره.
نصب صندوق پران. نصب کپسول و نصب کلید در زیر فرمان جهت باز کردن صندوق عقب. |
|
||||
|
||||
![]()
ابتدا من هنگام نصب دزدگیر، برای صندوق عقب، صندوق پران نصب کردم که از روی ریموت دزدگیر عمل می کنه و متوجه شدم هنگامی که خودرو روشن هست از روی ریموت باز نمیشه و با نصب یک رله سر راه سیم صندوق پران و یک دکمه کنار صندلی راننده بدون هیچ سوراخکاری این مشکل حل شد. حالا همیشه می تونم با اون دکمه صندوق رو باز کنم چه ماشین روشن باشه چه خاموش و با ریموت وقتی خاموش هست، حسابی راحت شدم
![]() لطفاً توسط مدیران فروم این تاپیک به قسمت درست منتقل شود. |
|
||||
|
||||
![]()
تاپیک منتقل شد
مارشال
|
||||
|
||||
![]()
من با دزدگیر صندوق پران گذاشتم اما ماشین روشنه کار میکنه مال دوست عزیزم rainboyنمیدونم چرا در حالت ماشین روشن کار نکرده قیمت صندوق پرانی که من نصب کردم 25هزار تومان شد
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
میخاستم یه سوال از مسعولان اکو بکنم.من پمپ صندق پران اکو رو خریداری کردم.اما موقع نصب متوجه شدم که پمپ ضعبفه و نمیتونه در صندوق رو باز کنه.از دوستان راهنمایی میخام
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
دوست عزیز با سلام آکو پمپ صندوق پران تولید نمی کنه، احتمال میدم فروشنده بخاطر فروش بهتر به این اسم بهتون فروخته پمپ رو. برای حل مشکل تون هم این رو مد نظر داشته باشین که پمپ درست تنظیم شده باشه تا بتونه بدون فشار تو همون راستای حرکت زبونه قفل جابجا بشه.
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|