آموزش کار با آپلود سنتر آکو برای میزبانی عکسها - قوانین و مقررات
آیا در ثبت نام در سایت مشکلی دارید ؟ آیا نمیدانید کد عضویت و کد کاربری خود را چگونه پیدا کنید ؟ به این قسمت مراحعه کنید (حتما از نام کوچک خود در اسم کاربری استفاده کنید)
فروم تخصصی تندر 90 - آکو  
برندگان مقاله ی 2 ماهه ی اول تابستان سال 89 مشخص شدند                                     درخواست رسمی از کاربران گرامی سایت جهت نصب تولبار آلکسا

بازگشت   فروم تخصصی تندر 90 - آکو > معرفی محصولات آکو ACO Products > لوازم جانبی تندر 90 آکو - آپشن و تیونینگ توسط ACO

لوازم جانبی تندر 90 آکو - آپشن و تیونینگ توسط ACO در این تالار به معرفی محصولات جانبی فابریک تندر 90 و همچنین قطعات تولید شده توسط گروه آکو برای تندر 90 پرداخته میشود

پاسخ

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-30-2010
کیان کیان آنلاین نیست.
سرعت : شروع به حرکت

کد عضویت آکو: ACO-898
اتومبیل: E1+CP+SP
سپاس از دیگران: 289
22 بار در 8 پست سپاسگزاری شده است

نقل قول:
نوشته اصلی توسط renault logan نمایش پست ها
سلام
دوست عزیز شما وقتی ترموستات باز شد ضمن اینکه شلنگ آب رو از بالا گرفتید ، باید نفر دومی سریعا لوله پایین رو موقتا جابزنه تا آب دوباره به قول خود شما از اون سه راهی وارد بلوک سیلندر بشه و وقتی ترموستات بسته شد اینقدر آب ریختن رو ادامه بدید تا رادیات و منبع پر بشه . سپس باید انتظار بکشید تا دوباره فن بکار بیوفته و ترموستات باز بشه ، در اون لحظه با سرعت عمل بالا باید لوله زیر رو باز کنید تا به یکباره کل آب موجود در سیلندر موتور و رادیاتور و منبع انبساط خالی بشه و موتور رو خاموش کنید (که خود شما فرمودید ). در این زمان میتونید اطمینان داشته باشید که دیگه مایع خنک کننده مستهلک قدیمی در هیچ بخشی از موتور باقی نمونده .
در مورد 1 دقیقه بی آب کار کردن باید بگم خدمتتون که اولا حدود 1 دقیقه هست و به 1 دقیقه هم نمیرسه در ثانی شما این عملیات تعویض آب رادیاتور رو دارید تو منزل و زمانی که موتور کاملا سرد سرد هست انجام میدید (درواقع این اولین شرط تعویض آب رادیاتور هست که موتور سرد سرد باشه که تو مراحل اول هم ذکر کردم)
در حین انجام عملیات ، دمای موتور ماشین حتی به 4 خونه هم نمیرسه و روی 2 خونه هست آمپر . بنابر این حدود 1 دقیقه بی آب کار کردن موتور ، آسیبی به موتور نخواهد زد .
شاد باشید.
سلام متشکرم از جوابتون ولی من هنوز در مورد پاراگراف آخر ابهام دارم . چون وقتی
ترموستات باز می شود ، موتور کاملا" گرم است ( درست می فرمایید در ابتدا سرد بوده ولی در این مرحله دیگر سرد نیست)
یک سوال دیگر دارم : اگر ابتدا بست شلنگ پایین را باز کرده ومنتظر باشیم که ترموستات باز شود(فن روشن شود) وسریع شلنگ را دربیاریم(البته من با روش بالا از کنار باطری واز بالا شلنگ را کشیدم تا بیرون بیاید) ،آیا با این روش کل مایع تخلیه می شود؟
جای تبلیغات شما با سایز 468*60

قدیمی 07-31-2010
Renault Logan آواتار ها
Renault Logan Renault Logan آنلاین نیست.
سرعت : 40 کیلومتر بر ساعت

کد عضویت آکو: ACO-516
اتومبیل: Renault Logan E2 SLX
سپاس از دیگران: 852
561 بار در 249 پست سپاسگزاری شده است
Renault Logan به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کیان نمایش پست ها
سلام متشکرم از جوابتون ولی من هنوز در مورد پاراگراف آخر ابهام دارم . چون وقتی
ترموستات باز می شود ، موتور کاملا" گرم است ( درست می فرمایید در ابتدا سرد بوده ولی در این مرحله دیگر سرد نیست)
یک سوال دیگر دارم : اگر ابتدا بست شلنگ پایین را باز کرده ومنتظر باشیم که ترموستات باز شود(فن روشن شود) وسریع شلنگ را دربیاریم(البته من با روش بالا از کنار باطری واز بالا شلنگ را کشیدم تا بیرون بیاید) ،آیا با این روش کل مایع تخلیه می شود؟
سلام مجدد
خواهش میکنم
بنده قبل اینکه اینکارو انجام بدم با یکی از دوستان پدرم که کارشناس فنی تو نمایندگی سایپا هستن مشورت کامل کردم و همه جوانب احتیاط رو جویا شدم .
ایشون فرمودن نه لوگان بلکه تمام موتورهای بنزینی به اصطلاح درون سوز تراکم بالا با یکی دو دقیقه بدن آب کار کردن مشکلی پیش نمیاد براشون . بنابر این نگران نباشید.
در رابطه با سوال و روش شما باید عرض کنم خدمتتون که خیر کل آب تخلیه نمیشود بازم مقداری آب در کاسه انتهای سیلندر ها باقی میمونه و باید حتما دو سری عمل پر کردن و تخلیه انجام بشه که کاملا شستشو داده بشه. ضمن اینکه با روش بنده آب در مرحله اول سرده و خطر سوختگی وجود نداره و در مرحله دوم هم ولرم هست که باز هم خطر سوختگی نداره ولی با روش شما موتور و آب کاملا گرم میشوند و آب در حال تخلیه ضمن فشار بالایی که از جانب واتر پمپ پشت آب هست ، هم بسیار پر فشار تخلیه میشه و هم آب بسیار جوش هستش و خطر سوختگی دست یا پا وجود داره و خدای نکرده اگه سوختگی بوجود بیاد چون آب نیست و یک مایع شیمیایی مستهلک شده هست خطر عفونت هم وجود داره . انشالله دوستانی که قصد انجام این کار رو دارن رعایت کامل میکنن . شعار وزارت کار : اول ایمنی بعد کار .
شاد باشید .

ویرایش توسط Renault Logan : 07-31-2010 در ساعت 12:41 AM
4 کاربر زیر از Renault Logan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش