![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
تیونینگ و آپشنهای تندر 90 در این تالار به بررسی لوازم آپشن تندر 90 لوگان پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
طی تماسی با نمایندگی مرکزی این محصول تایید نمودند که قیمت آن 120 هزار تومان بوده و هم اکنون موجود ندارند و طی 1 ماه آینده وارد خواهد شد. قیمت کیت شستشو هم 72 هزار تومان می باشد.
---------------------------------------------------------------------------------------- قبل از ایجاد پست، به محتوا و موقعیت درست آن در تاپیک توجه کنید!!! ویرایش توسط Saeed : 06-29-2013 در ساعت 01:53 PM |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
با سلام آدرس سایتتون پاک شده
|
|
||||
|
||||
![]()
بله .بنده بعضا تو فرومهای دیگه هم فعالیت میکنم (کامپیوتر و موبایل) فراموش کردم که تو اکوفروم گذاشتن لینک غیر مجازه
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ممنون از شما ف ي ل ت ر ي كه تو اين سايت زده كيت كاملش نيست من كيت كاملش رو عرض كردن كه خيلي گرون شده با تشكر از شما
|
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان!!
حداقل یک شماره از این نمایندگی فیلتر هوای k&n نمیزارید؟؟؟چون میخوام روغن ماشین عو کنم گفتم ار این فیلتر هوا بگیرم!!! |
|
||||
|
||||
![]()
بهروز جان من پیشنهاد میکنم دنبال این فیلتر نرید چون وارداتی هست نه کیت شستشوی اون گیر میاد نه خود فیلتر پشتوانه خدماتی خوبی نداره وارد کنندش بازم خودتون مختارید
|
کاربران زیر از امیر مسعود بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
حتی اگه بخواین هم دیگه نیست! شرکت وارد کنندش میگه برنامه ای برای واردات مجددش نداره!!!
|
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|