![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
سیستمهای صوتی و تصویری در این تالار سیستمهای صوتی و تصویری خودرو بررسی میشوند |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان
من یه پخش سونی رادیو فلش مدل A100U روی تندر نصب کردم میخواستم بدونم چه بلندگویی برای عقب خوبه بزارم بدون برش طاقچه عقب و همچنین برای داخل درب های جلو که کیفیتش از فابریکی بهتر باشه اهل سیستم بستن هم نیستم و کسی از دوستان سایز بلندگوهای فابریکی رو میدونه؟ |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
به نظر من باندای فابریکی رو دست نزن مگر اینکه کامپونت بخوای استفاده بکنی . سایز اصلی باندهای جلو و طاقچه عقب 13 هست که شما میتونی 16 هم نصب بکنی ولی صدات اصلا خوب نمیشه با کواک 16 . اگر مشکلی ندارید یه جفت کواک بیضی نصب کنید عقب . |
|
||||
|
||||
![]()
سلام خدمات دوستان
بالاخره پخش دودین که نتونستم نصب کنم رو فروختم و یک پخش ایندش پایونر AVH-X4850BT خریدم ، الان هم روی ماشین نصب کردم، ولی با دو تا مشکل روبرو هستم: 1. موقع روشن کردن ماشین پخش روشن می شود و مانیتور بیرون می آید 2. با روشن کردن دوباره ماشین، پخش آهنگ ها از اول شروع میشه چیکار کنم، لطفاً من رو راهنمایی کنید. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
قطعا کابل ها رو اشتباه وصل کردن براتون موفق باشید
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|