![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
مطالب آزاد مرتبط با خودرو مطالبی که دسته بندی خاصی ندارند و زیرتالار اختصاصی ای برای انها وجود ندارد . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() بنزین چیست و چگونه به دست می آید؟ تاریخچه، ویژگی، مزایا، معایب، انواع بنزین، اکتان و دیگر دانستنیهای لازم در مورد بنزین
ویرایش توسط Marshal : 06-15-2010 در ساعت 03:46 PM دلیل: بنزین چیست و چگونه به دست می آید؟ تاریخچه، ویژگی، مزایا، معایب، انواع بنزین، اکتان و دیگر دانستنیهای لازم در م |
4 کاربر زیر از Marshal گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() سلامت
|
||||
|
||||
![]() بنزین چیست و چگونه به دست می آید؟ تاریخچه، ویژگی، مزایا، معایب، انواع بنزین، اکتان و دیگر دانستنیهای لازم در مورد بنزین
|
|||
|
|||
![]()
در مورد بنزین کلی مطلب است
به نظر شما چه زمانی مناسب بنزین زدن است شما را دعوت به خواندن مقاله زیر می کنم چگونه و چه زمانی بنزین بزنیم؟ اطّلاعاتی که ذیلاً ذکر میشود بسیار جالب و سبب صرفهجویی، یا بهتر بگویم، استفادهء بیشتر و بهتر از بنزینی است که خریداری مینمایید. یکی از دوستان به زبان انگلیسی ارسال داشت؛ به نظر رسید اگر به فارسی برگردانده شود، برای تعداد بیشتری میتواند مفید فایده باشد. امید که چنین باشد. چند راهنمایی برای بنزین زدن من نمیدانم بنزین در مملکت شما لیتری چند است، امّا اینجا در کالیفرنیا ما برای هر لیتر یک دلار میپردازیم. امّا رشتهء کاری من مدّت 31 سال در زمینهء نفت و بنزین است، بنابراین ترفندهایی وجود دارد که بتوانیم از هر لیتر بنزینی که میخریم حدّاکثر استفاده را بکنیم. در اینجا در خطّ لولهء کایندر مورگان که من در سان خوزهء کالیفرنیا کار میکنم، در 24 ساعت از طریق خطّ لوله چهار میلیون گالن تحویل میدهیم. یک روز گازوئیل، روز بعد بنزین هواپیما و انواع بنزین معمولی. ما 34 مخزن در اینجا داریم که گنجایش آنها روی هم رفته 000ر800ر16 گالن است. فقط صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حدّ قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن سوخت در زیر زمین قرار دارد. هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط میگردد. بنابراین، خرید بنزین در بعد از ظهر و حتّی شب که هنوز هوا کاملاً سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر شما واقعاً یک لیتر نباشد. در صنعت نفت، گرانش معیّن و حرارت بنزین، گازوئیل و سوخت هواپیما، اتانول و سایر محصولات نفتی نقشی مهم ایفا میکند. هر درجه حرارت که افزایش یابد منفعت زیادی نصیب این صنعت میکند. امّا جایگاههای سوخت دارای دستگاه جبران حرارت در پمپهایشان نیستند. وقتی مشغول بنزین زدن هستید، دستگیره را تا آخر فشار ندهید. اگر نگاه کنید میبینید دارای سه درجه است: کُند، متوسّط و تند. در حالت کُند میزان تبخیر را که در اثر پمپ شدن بنزین حاصل میشود به حدّاقلّ میرسانید. همهء شیلنگها دارای محلّ بازگشت بخار هستند. اگر سریع بنزین بزنید، مایع دیگری که وارد مخزن بنزین شما شده بخار میشود. این بخار مکیده شده وارد مخزن زیرزمینی میشود به طوری که وقتی شما بنزین میزنید، در واقع به آن میزان که دستگاه نشان میدهد بنزین نزدهاید. یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصفه است بنزین بزنید. دلیل آن این است که، هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند. بنزین به مراتب سریعتر از آنچه که تصوّر میکنید تبخیر میشود. مخازن ذخیرهء بنزین دارای سقف داخلی شناور هستند. این سقف به عنوان نقطهء صفر بین بنزین و جوّ عمل میکند تا تبخیر را به حدّاقل برساند. برخلاف جایگاههای بنزین، اینجا که من کار میکنم، هر تانکری که ما بارگیری میکنیم دارای دستگاه جبران حرارت است تا هر گالن عملاً به میزان یک گالن باشد. نکتهء دیگری که باید یادآوری کنم این است که اگر تانکر بنزین در حال تخلیه به مخزن بنزین باشد و شما هم در جایگاه سوخت باشید، در آن موقع بنزین نزنید. به احتمال زیاد بنزینی که تخلیه میشود سبب میگردد که بنزین داخل مخزن به هم بخورد و آنچه از آشغال و آلودگی که معمولاً تهنشین میشود، بالا بیاید و قسمتی از آن نصیب اتومبیل شما شود. امیدوارم این نکات برای حفظ ارزش پولشما مفید بوده باشد |
3 کاربر زیر از siyamak گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() دولت ادعا کرده است که آرزو دارد ایران مورد تحریم بنزین قرار بگیرد و وزیر نفت نیز مدعی است که مجموعه ی زیر نظر وی توانایی تولید روزانه 15 میلیون لیتر بنزین در واحدهای پتروشیمی را داراست. اما چگونگی و عملی بودن این ادعا بحث نشده است. واقعیت این است که بزرگترین واحد تولید بنزن و آروماتیک دنیا در ایران قرار دارد و پتروشیمی های برزویه، بوعلی و چند مجموعه ی دیگر دارای این واحد هستند که عموما محصولاتشان به عنوان خوراک واحد پارازایلن به مصرف می رسند که دارای ارزش افزوده ی بالاتریست و از بنزین به مراتب گرانتر است. ترکیبات آروماتیک در راه باکهای بنزین اتوموبیلهای ایرانیان هستند تا در توليد بنزين نما به خودکفايي برسيم. جدا از جنبه ی منفی اقتصادی این طرح باید به اثرات بسیار مخرب زیست محیطی این طرح اشاره کرد که آلودگی بنزنی (نه بنزینی!) چندین برابر را برای هوایی که تنفس می کنیم به همراه خواهد داشت. بنزين نما سرطان به ارمغان ميآورد و همه ی اینها تحت عنوان خودکفایی بنزین است! جای خالی رسانه های آزاد در ایران به شدت احساس می شود. رسانه هایی که بتوانند با مقالات کارشناسی به مردم هشدار دهند و آنها را از بلایی که در انتظارشان است آگاه کنند.
|
||||
|
||||
![]() اطّلاعاتی که ذیلاً ذکر میشود بسیار جالب و سبب صرفهجویی، یا بهتر بگویم، استفادهء بیشتر و بهتر از بنزینی است که خریداری مینمایید. یکی از دوستان به زبان انگلیسی ارسال داشت؛ به نظر رسید اگر به فارسی برگردانده شود، برای تعداد بیشتری میتواند مفید فایده باشد. امید که چنین باشد. چند راهنمایی برای بنزین زدن
من نمیدانم بنزین در مملکت شما لیتری چند است، امّا اینجا در کالیفرنیا ما برای هر لیتر یک دلار میپردازیم. امّا رشتهء کاری من مدّت 31 سال در زمینهء نفت و بنزین است، بنابراین ترفندهایی وجود دارد که بتوانیم از هر لیتر بنزینی که میخریم حدّاکثر استفاده را بکنیم. در اینجا در خطّ لولهء کایندر مورگان که من در سان خوزهء کالیفرنیا کار میکنم، در 24 ساعت از طریق خطّ لوله چهار میلیون گالن تحویل میدهیم. یک روز گازوئیل، روز بعد بنزین هواپیما و انواع بنزین معمولی. ما 34 مخزن در اینجا داریم که گنجایش آنها روی هم رفته 000ر800ر16 گالن است. فقط صبح زود که حرارت زمین هنوز در پایینترین حدّ قرار دارد بنزین بزنید. به خاطر داشته باشید که در تمام پمپبنزینها مخزن سوخت در زیر زمین قرار دارد. هرچه زمین سردتر باشد، بنزین غلیظتر و متراکمتر است. وقتی هوا گرم میشود، بنزین منبسط میگردد. بنابراین، خرید بنزین در بعد از ظهر و حتّی شب که هنوز هوا کاملاً سرد نشده و بر بنزین اثر نگذاشته، سبب میشود که یک لیتر شما واقعاً یک لیتر نباشد. در صنعت نفت، گرانش معیّن و حرارت بنزین، گازوئیل و سوخت هواپیما، اتانول و سایر محصولات نفتی نقشی مهم ایفا میکند. هر درجه حرارت که افزایش یابد منفعت زیادی نصیب این صنعت میکند. امّا جایگاههای سوخت دارای دستگاه جبران حرارت در پمپهایشان نیستند. وقتی مشغول بنزین زدن هستید، دستگیره را تا آخر فشار ندهید. اگر نگاه کنید میبینید دارای سه درجه است: کُند، متوسّط و تند.. در حالت کُند میزان تبخیر را که در اثر پمپ شدن بنزین حاصل میشود به حدّاقلّ میرسانید. همهء شیلنگها دارای محلّ بازگشت بخار هستند. اگر سریع بنزین بزنید، مایع دیگری که وارد مخزن بنزین شما شده بخار میشود. این بخار مکیده شده وارد مخزن زیرزمینی میشود به طوری که وقتی شما بنزین میزنید، در واقع به آن میزان که دستگاه نشان میدهد بنزین نزدهاید. یکی از مهمترین نکات برای بنزین زدن این است که وقتی باک اتومبیل نصفه است بنزین بزنید. دلیل آن این است که، هرچه بنزین بیشتری داخل باک باشد، هوای کمتری فضای خالی آن را اشغال میکند. بنزین به مراتب سریعتر از آنچه که تصوّر میکنید تبخیر میشود. مخازن ذخیرهء بنزین دارای سقف داخلی شناور هستند. این سقف به عنوان نقطهء صفر بین بنزین و جوّ عمل میکند تا تبخیر را به حدّاقل برساند. برخلاف جایگاههای بنزین، اینجا که من کار میکنم، هر تانکری که ما بارگیری میکنیم دارای دستگاه جبران حرارت است تا هر گالن عملاً به میزان یک گالن باشد. نکتهء دیگری که باید یادآوری کنم این است که اگر تانکر بنزین در حال تخلیه به مخزن بنزین باشد و شما هم در جایگاه سوخت باشید، در آن موقع بنزین نزنید. به احتمال زیاد بنزینی که تخلیه میشود سبب میگردد که بنزین داخل مخزن به هم بخورد و آنچه از آشغال و آلودگی که معمولاً تهنشین میشود، بالا بیاید و قسمتی از آن نصیب اتومبیل شما شود.امیدوارم این نکات برای حفظ ارزش پولشما مفید بوده باشد
|
||||
|
||||
![]()
سلام آقا رضا
ممنون از اطلاع رسانی شما ولی این بحث مطرحه شده تکراریست و قبلاً توسط آقا سیامک بیان شده است . پست شماره 5 تاپیک زیر http://www.acoforum.org/showthread.php?t=1924
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
که خود بنده با علم ناچیزم در زمینه برنامه نویسی حاضر به همکاری در این زمینه هستم
|
|||
|
|||
![]()
بنزین مصنوعی ارزان
گروهی از دانشمندان انگلیسی نوعی بنزین مصنوعی ارزان را اختراع کردند که قیمت آن تنها می تواند 90 پنس برای هر گالون باشد. به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت سلا انرژی این سوخت برپایه هیدروژن را که هیچ نوع گاز گلخانه ای تولید نمی کند ارائه کرده است. این بنزین مصنوعی که تنها 19 پنس برای هر لیتر (90 پنس برای هر گالون) قیمت دارد، می تواند به کشورها در کاهش دی اکسید کربن در اتمسفر کمک کند. انتظار می رود که این بنزین ظرف 3 سال آینده وارد بازار شود. به گفته این دانشمندان، این سوخت برپایه هیدروژن می تواند با موتورهای موجود خودروها کار کرده و به علاوه در هزینه سوختهای فعلی صرفه جویی کند. استفان بینیگتون، مدیر علمی شرکت سلا انرژی در این خصوص توضیح داد: "هیدروژن سوخت مطلوبی است. این سوخت در هر واحد وزن سه برابر انرژی بیشتری نسبت به نفت تولید می کند و زمانی که می سوزد تنها آب تولید می کند. ماده ای که ما تولید کردیم از پتانسیل بالایی برای به حرکت درآوردن خودروها، هواپیماها و سایر وسایل نقلیه ای که درحال حاضر از هیدروکربنها استفاده می کنند برخوردار است." براساس گزارش اکسپرس، این سوخت برپایه کشف گروهی از دانشمندان کالج لندن و دانشگاه آکسفورد استوار شده است. این دانشمندان راهی را یافتند که می تواند هیدروژن متراکم را در گویچه های کوچکی بسته بندی کند. این گویچه ها می توانند همانند یک مایع به داخل مخزن سوخت خودرو پمپ شوند. |
2 کاربر زیر از siyamak گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
![]() |
Tags |
بنزین اکتان انواع بنزین |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
Motorcycle تاپیک جامع موتور سیکلت، معرفی، تاریخچه، معرفی انواع موتور سیکلت و مقالات | روابط عمومی آکو فروم | موتورسیکلت و دوچرخه | 40 | 01-06-2015 11:54 AM |
كار با خودروسازان چینی، خوب است یا بد؟ | MATIN | مطالب آزاد مرتبط با خودرو | 9 | 11-09-2014 11:07 PM |
خودروی هیدروژنی، نسل آینده خودروها | Hesam | کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو | 1 | 04-20-2011 05:14 PM |
فدراسیون دوچرخه سواری جمهوری اسلامی ایران (معرفی، اخبار، مقالات و تاریخچه) | Marshal | موتورسیکلت و دوچرخه | 2 | 01-25-2010 11:56 AM |