![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
نصب آپشنهای آکو در این تالار به بحث و بررسی و آموزش نصب آپشنهای تولید شده توسط اکو می پردازیم |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
سلام به شما دوست عزیز ، همانطوری که قبلاً هم دوستان اشاره کردند برای تشکر از دکمه مخصوص استفاده کنید.
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
عطف به توضیح دوست خوبم یه روش دیگه هم هستش: دوستانی که نگران خراب شدن رنگ ماشین یا هر چیز دیگه ای هستن می تونن برای باز کردن راهنما درب ماشین رو حدود 60 درجه باز کرده و از لای درب دست خودشون رو به پشت راهنما برده و با فشاردادن راهنما اونو باز کنن
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
دوستان تجربه ایی که بنده نیز در این زمینه دارم به نظر منم این روش بهتر و اطمینانی تری برای باز کردن چراغ راهنمای اصلی روی تندر هست و براحتی و با فشار دست برروی خارها چراغ از جای خودش بیرون میاد .
|
||||
|
||||
![]()
جناب زنجانی دوست عزیز سلام
خواستم بدونم این تیره بودن شیشه راهنماتون باعث نشده که میزان پخش نور کمتر بشه؟ تو روز مشخص هست راهنما روشنه یا خیر؟
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
با اجازه جناب تميمي گرامي بنده هم رنگ ماشينم مثل ايشون نوك مدادي هست و از راهنماهاي فابريكي مگان آكو تيپ 3 به رنگ دودي استفاده ميكنم . مسلما پخش نور در طلق دودي كمتر از حالت طلق سفيد هست اونم در روز . من براي جبران اين كمبود ، بجاي لامپ معمولي كه در خود راهنما هست و نارنجي رنگه ، از لامپ هاي smd به رنگ سفيد يخي استفاده كردم كه هم نورش بيشتره هم مصرف برقش كمتره ، هم بخاطر سفيد بودنش حالت اسپرت بيشتري به خودرو داده . موفق باشيد .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
علیرضا خان این لامپ های smd که فرمودین تو روز نور رو نشون میدن یعنی؟ بعد اینکه چندتایی اش رو نصب کردی جنابعالی؟ دیروز یه جفت دودی اش رو تهیه کردم بنده منتهی روش نوشته شده تیپ 2 خواستم بدونم تفاوتی هست بین این تیپ بندی؟ چون تا جایی که یادمه تیپ بندی واسه نوع رنگ طلق بود که ظاهراً الان برداشت دیگه ای میشه ازش کرد
ویرایش توسط Kharazi : 07-26-2011 در ساعت 01:46 PM |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بله نشون ميدن ولي نه باز به اندازه فابريك . كلا در نور روز اونم تو آفتاب اهواز زياد ازش توقع نور نداشته باشيد . من 5 تاييش رو نصب كردم . 4 تا smd ريز در اطراف و بصورت دوراني و يك smd از اون 4 تا بزرگتر در جلوي لامپ قرار داره . تا جايي كه بنده اطلاع داشتم ، چراغ راهنماي مگاني آكو ، 3 تا تيپ داشت ثابقا ، حالا اگه تغيير كرده نميدونم . تيپ يك همون ساده و فابريك مثل خود چراغ راهنماي ماشين هست منتها به طرح مگان تيپ 2 رنگ دودي هست كه بنده نصب كردم و شما تهيه كرديد . تيپ 3 رنگ نارنجيش هست ، كل طلق چراغ به رنگ نارنجي هست و بايد داخلش از لامپ سفيد استفاده بشه نه نارنجي . ======================== يك اصلاح كوچيك هم ميكنم ، در پست قبلي به اشتباه اعلام كرده بودم راهنماي ماشين بنده تيپ 3 هست كه تصحيح ميكنم . تيپ 2 هستند . موفق باشيد .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
كه عكس دوتاش توي سايت نيست سفيد كروم دودي نارنجي سفيدش رو روي ماشين اقاي باقريان ديدم خودم روي ماشين قبليم كرومش رو داشتم دوديش رو روي ماشين ديگران ديدم اما نارنجيش رو تا به حال نديدم ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
من که دودی اش رو تهیه کردم و روش نوشته شده تیپ دو.
حالا موندم اینو نصب کنم یا برم یه رنگ نارنجی بگیرم. این کرومی که آقا مهران می فرمایند حدوداً چه رنگیا میشه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولش به نظر خودم دودی باید چیز جالبی می شد اما این کم نور شدنش یه مقدار دو دلم کرده راستش رو بخواین ![]()
ویرایش توسط Kharazi : 07-26-2011 در ساعت 08:27 PM |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام خدمت دوستان
نظر دوستان در مورد تیپ های مختلف چراغ راهنما آکو جالب اومد، گفتم منم اطلاعاتی که دارم بگم تا شاید به نتیجه ای برسیم، ولی چه خوب بود آکو اطلاع رسانی بهتری در خصوص انواع تیپ این محصول انجام میداد. با توجه به مستندات سایت آکوپارت و نمونه های موجود در بازار این محصول در 2 تیپ هست و 3 رنگ ؛ فرق تیپ 1 و 2 در طراحی نور پخش کن های داخل چراغ هست(منظورم همون دون دون هایی هست که از داخل دیده میشه) و در نهایت نحوه پخش نور، به این صورت که در یک تیپ از برجستگیهای ریزتر و نزدیک به هم(همون دون دونا ![]() لازم به ذکر هست که بر روی بسته بندیها، رنگ کروم هم دیده میشه که در مقایسه با سفید تفاوت رنگ وجود ندارد و تا جایی که اطلاع دارم به همون تیپی که دارای برجستگیهای ریزتر و فشرده تر هست اطلاق میشه ![]()
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
توری بین درب موتور و شیشه جلو تندر مدل 2011 (توری زیر برف پاک کن لوگان قاب آبریز تندر 90 ساخت آکو) | Marshal | آپشنهای تندر 90 ساخت آکو - لوازم آپشن لوگان آکوپارت | 60 | 10-19-2012 07:29 PM |
فراخوان محصول راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011 ( آکو گلد گارانتی ) | روابط عمومی آکو فروم | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 15 | 03-01-2011 01:38 AM |
تجهیز تندر آکو به بادی کیت اسپورت 2011 | روابط عمومی آکو | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 9 | 12-18-2010 11:30 PM |
برنده مقاله برتر آبان 89 : تست جاده ای لوگان 2011 در اروپا و نتایج آن (ترجمه اختصاصی اکوفروم) | رضا میرجعفریان | مقالات اختصاصی صنعت خودرو تهیه شده برای گروه آکو | 0 | 10-24-2010 12:31 PM |