![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
نصب آپشنهای آکو در این تالار به بحث و بررسی و آموزش نصب آپشنهای تولید شده توسط اکو می پردازیم |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
دوست عزیز فقط یه سوال و اونم اینکه مشخص هست فاصله این دون دونا ![]() این رو به این دلیل می پرسم که احتمال میدم منی که رنگ طلق دودی رو انتخاب کردم احتمالاً باید دون دونای با فاصله زیاد از هم رو انتخاب کنم
ویرایش توسط Kharazi : 07-26-2011 در ساعت 09:17 PM |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
![]()
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بنده تا حالا 3 تا لوگان از نزديك ديدم كه روشون راهنماي فابريكي طرح مگان آكو به رنگ تماما نارنجي نصب بود .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
اگه خواستين بگين يه عكس ازش كه روي ماشين قبليم بود براتون توي همين تاپيك بزارم ویرایش توسط Mehran Renault : 07-26-2011 در ساعت 11:14 PM |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
آقا خوش به سعادتتون ![]() والا من نه خودم دیدم نه از کسی شنیدم، احتمال نمیدین دستی رنگ کرده بودن یا طلق نارنجی گزاشته باشن؟ به نظرتون قشنگ بود؟ میومد به L90؟
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من هم نارنجيشو ديدم هم نصب شدش و هم تو مغازه فروشنده به نظر من زيبايي سفيد و دودي رو نداره ..... |
کاربران زیر از L90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
امير حسين جان هم حرف من رو تاييد كرد . حالا شما به ما كنايه بزن . عيب نداره ... مطمئن بودم كه نه رنگ بود نه برچسب چون مخصوصا رفتم جلو و بهش دست زدم . منم با امير حسين جان موافقم ، اصلا به لوگان و بدنه لوگان نمياد ، آدم رو ياد پرايد ميندازه .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
کنایه چیه دوست من؟ ![]() من گفتم ندیدم و نشنیدم، این دلیل نداره وجود نداشته باشه یا شما اشتباه دیدین یا خدای نکرده ... جون سعید از این حرفها نزن، ناراحت میشم ![]() خودمم که تصور میکنم جالب نمیشه، احتمالاً آکو هم برای پوشش همه سلیقه ها تولید کرده. ولی در مورد دودی یکی از دوستان گفته بودن رو سفید دیدن خوب نبوده(فکر کنم آقا مهران عزیز)، من خودم نصب کردم از نتیجه کار خیلی راضیم و از سفیدش بیشتر میپسندم، مخصوصاً که شیشه ها هم دودین، فقط کمی نورش کمتره با لامپ فابریک که فکر میکنم خیلی دور از استاندارد نباشه که بخوام نگرانش باشم
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بين اين 4 تا رنگ من كرومش رو بيشتر دوست دارم و شما هم دوديش رو و سليقه و نظر همه مورد احترام هستش اماااااااا راهنماي خود مگان يه چيز ديگه است ![]() |
کاربران زیر از Mehran Renault بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
توری بین درب موتور و شیشه جلو تندر مدل 2011 (توری زیر برف پاک کن لوگان قاب آبریز تندر 90 ساخت آکو) | Marshal | آپشنهای تندر 90 ساخت آکو - لوازم آپشن لوگان آکوپارت | 60 | 10-19-2012 07:29 PM |
فراخوان محصول راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011 ( آکو گلد گارانتی ) | روابط عمومی آکو فروم | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 15 | 03-01-2011 01:38 AM |
تجهیز تندر آکو به بادی کیت اسپورت 2011 | روابط عمومی آکو | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 9 | 12-18-2010 11:30 PM |
برنده مقاله برتر آبان 89 : تست جاده ای لوگان 2011 در اروپا و نتایج آن (ترجمه اختصاصی اکوفروم) | رضا میرجعفریان | مقالات اختصاصی صنعت خودرو تهیه شده برای گروه آکو | 0 | 10-24-2010 12:31 PM |