![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید در این تالار به بحث و گفتگو و اعلام اخبار و تصمیمات جدید گروه آکو پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
فراخوان محصول راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011
با سلام وقت بخیر با در نظر گرفتن تعداد قابل توجهی ( بالغ بر 22 هزار جفت) از این محصول ( راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011 ) که تاکنون ( اسفند ماه 89) به بازار عرضه گردیده است 2 مورد شکایت مبنی بر نفوذ آب به داخل این آپشن زیبا گزارش شده که بر این اساس آکو پارت مصمم است با فراخوان این محصول و تعویض آن به طور کاملا رایگان از طریق نمایندگان کشوری آکو رضایت خانواده ی بزرگ آکو را جلب نماید . آکو پارت در روزهای نخستین تولید این محصول تکنولوژی روز تولید آن را در اختیار نداشته اما به فوریت با تست چندین نمونه توسط واحد فنی آکو دریافت که می بایست دستگاهی به نام دستگاه جوش اولترا سونیک جهت جوش زدن لنز به پایه ی این آپشن زیبا را جهت ارتقاء کیفی این محصول خریداری نماید . لذا با انعکاس این موضوع از سوی واحد فنی آکو به مدیریت ارشد آکو پارت مجوز خرید سه دستگاه جوش اولتراسونیک صادر گردید که بلادرنگ با معدوم نمودن محصولات تولید شده در انبار آکو , محصولات جدیدی تولید که بوسیله ی این دستگاه از نفوذ آب به داخل این آپشن جلوگیری گردیده است . لازم به ذکر است خسارت وارده در این خصوص به آکو پارت به طور تقریبی 78 میلیون ریال بوده است . محصولاتی که از اواسط آذر ماه سال جاری تولید و روانه ی بازار گردیده عاری از هر گونه اشکال یا معضلی است . آکو پارت مصمم است تا با فراخوان محصولات معیوب که تعدادی کمتر از 15 % از تولید اولیه ی این محصول را شامل می شود , رضایت مشتریان را با تعویض و یا پرداخت خسارت مالی تامین نماید - روابط عمومی آکو فروم .................................................. .................................................. .................................................. ........................... |
18 کاربر زیر از روابط عمومی آکو فروم گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
با تشکر از مسئولین محترم اکو یک بار دیگر شاهد حرکتی زیبا از اکوی عزیمان که متائسفانه کمتر شاهد این کار در کشورمون هستیم امیدوارم با این کار بزرگ اکو دیگر تولید کنندگان هم از گروه اکو الگو برداری کنند باز هم جا داره از جناب مهندس کفایی و دیگر زحمتکشان خانواده اکو تشکر کنم بابت این حرکت بزرگ فراخوان اون هم به خاطر 2 شکایت ؟
آموزش نحوه رگلاژ سیم کلاچ لوگان - تندر 90 (اختصاصی آکو) مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) آموزش نحوه تعویض سیم کلاچ تندر90 -LOGAN (اختصاصی آکو فروم) ویرایش توسط امیر مسعود : 02-28-2011 در ساعت 12:30 AM |
5 کاربر زیر از امیر مسعود گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
سلام
من هم تبریک و خسته نباشید میگم به گروه خوب آکو به خاطر یک موفقیت دیگه. زنده باد آکو
|
||||
|
||||
![]()
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان و عزیزان و علل الخصوص مدیران ارشد اکو و اکو فروم
ابتدا باید این کار بسیار بسیار زیبای این گروه را تحسین کرد زیرا من تا بحال در ایران چنین احترامی به مشتری را ندیده بودم و هر لحظه که از حضورم را در گروه اکو میگذرد بسیار خوشنود تر میشوم و از طرفی هم بسیار ناراحت شدم به خاطر منهدم کردن حدود 80 میلیون ریال از اجناس اکو که خب طبیعتا چیزی جز ضرر برای گروه عزیزمان اکو نداشته است پس به امید هر چه بزرگتر و سرافراز تر شدن گروه اکو چه در ایران و چه در خارج از ایران با تشکر از گروه عزیزمان اکو |
7 کاربر زیر از Reza -M گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دوستان عزيز حرف هاي گفتني رو فرمودند ولي باز زبان واقعا غاصر هست از توصيف و تقدير اين همه احترام و ارزشي كه شركت آكو براي مشتري قائل ميشه .
هر شركت ديگه اي بود ، اولا كه 80 ميليون ريال از سرمايشو معدوم نميكرد و همه محصولات رو راحت روانه بازار ميكرد ، ثانيا اگر موردي هم براي محصول پيش ميومد ، اصلا جوابگوي مشتري نبود . واقعا از صميم قلبم براي شركت آكو و دست اندر كارانش آرزوي سلامتي و توفيق روز افزون دارم . رمز ماندگاري فقط كيفيت نيست ، مشتري مداري در كنار كيفيت است. موفق باشيد .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. ویرایش توسط Renault Logan : 02-28-2011 در ساعت 05:02 AM |
8 کاربر زیر از Renault Logan گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
منم همینطور... برای آکو آرزوی موفقیت و سربلندی میکنم.
------------------------------------------------------------------ تیونینگ لوگان RENAULT LOGAN Tuning عکاسی و ویرایش توسط نرم افزار فوتوشاپ انواع فنر های اسپرت موجود و انواع ارتفاع زدن روی لوگان آموزش تصویری کار با آپلود سنتر و نحوه قرار گیری تصاویر در پیام ها روغن موتور آدینول - محصول کشور آلمان - مطابق با استانداردهای مورد نیاز لوگان --------------------------------------------------------- دعای مرکب ، که هر وقت سوار خودرو میشوید ، بخوانید سُبْحَانَ الَّذِي سَخَّرَ لَنَا هَذَا وَمَا كُنَّا لَهُ مُقْرِنِينَ وَإِنَّا إلَى رَبِّنَا لَمُنْقَلِبُونَ |
7 کاربر زیر از Renault گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
باسلام
خدمت دوستان عزیز و گرامی به نظر بنده فراخوان یک کالا ،تاثیری بر کم شدن رشد یک مجموعه نخواهد داشت ، بلکه باعث ترقی و جلب رضایت مشتری خواهد شد پایبند بودند به تعهدات در قبال مشتری ،بزرگترین تبلیغات موجود در عرصه تجارت هست. فراخوان نشان از شهامت و شفافیت یک مجموعه می باشد که با سعه صدر در تلاش مضاعف می باشد تا ایراد ناخواسته را جبران کند اگر در بین تولید کنندگان داخلی واقعا 1% مثل مجموعه آکو بود گرایش خرید محصولات داخلی به طور صعودی بالا می رفت متاسفانه این اخلاق پسندیده کمتر در صنعت تجاری ایران هویدا می باشد بنده از طرف خود این فراخوان را به مجموعه درخشان اکو تبریک گفته و ارزوی پیروزی در دیگر عرصه های تولید هستم هنر فراخوان به قدری جرات و شهامت می خواهد که در تولید کنندگان داخلی کمتر دیده شده و یا نادر می باشد ویرایش توسط siyamak : 02-28-2011 در ساعت 10:31 AM |
7 کاربر زیر از siyamak گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با سلام خدمت همه دوستان و مدیران محترم
بازم شاهد یک حرکت نو و بی نظیر از سوی اکو بودیم . همانطور که دوستان نیز اشاره داشتند مشتری مداری و کیفیت همیشه سرلوحه و شعار آکو بوده و هست . به خودم می بالم که در این چنین خانواده بزرگ آکو عضو و فعالیت می نمایم . امیدوارم آکو در راهی که انتخاب نموده همواره موفق و پیروز باشه و دیگه هیچ گاه شاهد زیان اینچنینی برای آکو نباشیم
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
اکو با این حرکتش نشان داد که شرکتی ماوراء ایران و جهانی است
|
||||
|
||||
![]()
از بابت رعایت حق با مشتری است و در کل مشتری مداری سپاسگزارم و افتخار میکنم
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
آموزش نصب چراغ راهنمای جدید (طرح رنو مگان ) تندر 90 - لوگان 2011 | Saeed | نصب آپشنهای آکو | 36 | 05-26-2018 05:50 AM |
توری بین درب موتور و شیشه جلو تندر مدل 2011 (توری زیر برف پاک کن لوگان قاب آبریز تندر 90 ساخت آکو) | Marshal | آپشنهای تندر 90 ساخت آکو - لوازم آپشن لوگان آکوپارت | 60 | 10-19-2012 07:29 PM |
تجهیز تندر آکو به بادی کیت اسپورت 2011 | روابط عمومی آکو | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 9 | 12-18-2010 11:30 PM |
برنده مقاله برتر آبان 89 : تست جاده ای لوگان 2011 در اروپا و نتایج آن (ترجمه اختصاصی اکوفروم) | رضا میرجعفریان | مقالات اختصاصی صنعت خودرو تهیه شده برای گروه آکو | 0 | 10-24-2010 12:31 PM |