![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
اخبار سایت,قوانین, پیشنهاد و انتقادات در این بخش مرامنامه , اخبار سایت , قوانین مصوب و تاپیکهای انتقاد و پیشنهادات کاربران سایت تجمیع شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
در این تاپیک به عرض تبریک یا تسلیت مناسبتهای مختلف میپردازیم
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
عید قربان بر عموم مسلمین جهان مبارک باد
![]() عید بزرگ قربان رو به امت مسلمان تبریک و تهنیت عرض میکنم حاجی های سایت نمیخوان ما رو دعوت کنن ؟ حجتون قبول بزرگواران در اين بهار رحمت و غفران و مغفرت .......... خوشبخت آن کسي ست که بخشيده مي شود |
|
||||
|
||||
![]()
منم این عید رو به همه تبریک میگم
ایشاا... مدیر کل سایت دوماد بشه (دعای امسالم در عید قربان) ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() این عید بزرگ رو به همگان تبریک میگم ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ویرایش توسط Tondkar : 12-05-2009 در ساعت 03:36 AM |
|
||||
|
||||
![]()
منم به نوبه خودم این عید رو به همه تبریک میگم.
|
|
||||
|
||||
![]() یک روز دلم به جشن مولا علی می رفت در عیدِ غدیرِ خُم به صحرا می رفت هر کوه که در برابر میدیدم چون دستِ علی بود که بالا می رفت
|
||||
|
||||
![]()
غدیر ، تجلی خواست خالق ، روح آفرینش ، برانگیزاننده ستایش و دست های بلندی است که انسان خاکی را به افلاک می کشاند
|
||||
|
||||
![]()
قال رسول الله : من کنت مولا ، فهذا علی مولا
عید سعید غدیر خم آغاز ولایت مداری شیعیان جهان ، بر همگان مبارکباد - روابط عمومی آکو ویرایش توسط روابط عمومی آکو : 12-05-2009 در ساعت 04:33 PM |
|
||||
|
||||
![]()
منم این عید رو به تمام دوستان تبریک میگم .
|
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|