![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
موفق باشید
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
Sent from my SM-G928C using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
نقل قول:
|
کاربران زیر از Alireza-Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
سلام دوست عزیز احساس می کنم روی ماشینتون خیلی حساس هستید که به شکل طنز پاسخ دادید بله اگر واقعا فنر خودش ، خاصیتشو از دست داده ، می تونید با یک تیکه سیم مفتول به قطر همون فنر قطعه آبی رنگ رو مهار کنید.چون حساسیت خاصی نداره واتفاقی نمی افته اگرم خیلی حساس هستید از نمایندگی ها شاید بتونید فنر رو پیدا کنید موفق باشید...
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
داداش اینکه با طنز جواب دادم به هیچ عنوان قصد جسارت نداشتم ....منظورم این بود که کلی فکر کردم که چکارش کنم حتی نگرانم شدم هیچی به ذهنم نرسید وقتی شمام اینو گفتی خندم گرفت که خب راست میگه راحت میشه با یه سیم مهارش کرد دیگه ...چرا به فکر خودم نرسید من کوچیک تک تک دوستان هستم Sent from my SM-G928C using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
با سلام خدمت تمامی دوستان
ماشین بنده مدل 90 هست (4.5 سال) و نزدیک 53500 تا کار کرده. با توجه به اینکه از 4 سال رد شده بنظر دوستان برای تعویض تسمه تایم و تسمه دینام الان اقدام کنم یا اینکه بذارم رو 60 هزار تا؟ یه سوال دیگه اینکه هر جا برا خرید کیت تسمه دینام میرم همه میگن فقط خود تسمه دینام باید عوض بشه و هرزگرد ها فقط اگه مشکل دارن باید عوض بشن. میخواستم بدونم نظر دوستان در این مورد چی هست؟ واقعا لزومی به تعویض خود هرزگرد دینام هم هست حتی اگه سالم باشن؟ جالبه آکو هم تو این فروش ویژه همه چی داشت بجز هرزگرد دینام. یه مورد دیگه اینکه این هرزگرد دینام رو از 10-15 هزار تومن تا 65-70 هزار تومان (به اصطلاح فابریکش) قیمت بهم دادن، یکی میگفت هم فلزی هست هم پلاستیکی! واقعا اینطوره؟ کسی از دوستان در خصوص این هرزگردها اطلاعاتی داره؟ هم رنج قیمت هم مدلهای مختلفش. ممنون میشم دوستانی که اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند. با تشکر
ویرایش توسط AliL90 : 02-17-2016 در ساعت 12:44 AM |
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
ویرایش توسط Alireza-Logan : 02-17-2016 در ساعت 11:09 AM |
کاربران زیر از Alireza-Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]() نقل قول:
نقل قول:
ممنون بابت پاسختون، حالا کلاً لازم هست هرزگرد دینام هم عوض بشه یا نه (اگه سالم باشن)؟ دوم اینکه جنس این هرزگردهای دینام پلاستیکی باشه یا فلزی تفاوت خاصی داره از لحاظ فنی یا نه؟ کدومش بهتره؟ یه مورد دیگه اینکه یکی میگفت هرزگرد دینام با پایه یا بدون پایه میخوای؟ قضیه این هرزگرد با پایه یا بدون پایه چیه؟ با تشکر
ویرایش توسط AliL90 : 02-17-2016 در ساعت 03:48 PM |
|
|||
|
|||
![]()
با سلام خدمت دوستان. مشکلی فنی داشتم اما نمیدونستم توی کدوم تاپیک باید مطرح کنم. ممنونم اگر پاسخ بدید
اخیرا وقتی یک ربع توی ترافیک رانندگی میکنم، موقع توقف یا ترمز گرفتن در سرعت کم هنگام ترافیک، از قسمت چرخ عقب سمت راننده صدای تق تق میاد. ماشینم مدل 89 هست و ضربه و تصادف نداشته. به یک تعمیرکار نشون دادم گفت احتمالا از اکسل عقبشه. ببر کارواش که قسمت اتصال چرخ و اکسل رو با فشار آب تمیز کنه احتمالا صداش رفع میشه. فرداش هم نشون یک جلوبندی ساز دادم، اونم رفت زیر ماشین با اسپری همون قسمت رو تمیز کرد گفت دیگه نباید این صدا رو بده. اما امشب بعد از 10 دقیقه توی ترافیک دوباره این صدا اومد. ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی بفرمایید |
|
|||
|
|||
![]()
سلام دوستان!!!
کامپیوتر سفری ماشین بعد از هر خاموش و روشن ریست میشه!دلیلش چیه؟چیکار کنم درست بشه بدجوری رو اعصابه!!! ویرایش توسط behrooz : 02-22-2016 در ساعت 02:18 AM |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 17 نفر (0 عضو و 17 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|