![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
بحث و نظرات راهنمایی و تجارب شخصی تندر سواران در این تالار تمامی بحثهای مربوط به تندر 90 که به صورت مقالات علمی نیست و نظرات و بحثهای خود کاربران و به قلم و ادبیات ایشان است گرداوری میشود برای مقالات و نوشته های تخصصی بخش مقالات پیشتر فراهم شده است . |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
سلام
ممنون میشم یکم بیشتر تشریح کنید ،بعد از 7 سال اولین باره تو این فروم این موضوع با عکس اورده شده عنایت کنید بفرمائید از کجا باز کردید و یکم بیشتر تو تاپیک خودش توضیح بدید موفق باشید
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
نقل قول:
فیلتری که مد نظر شما هست و تصویرش رو در تالار قرار دادید ، تا جایی که اطلاع دارم از جمله قطعات و آپشن های حذفیات لوگان در ایران هست و من ازین موضوع مطلع بودم و روی خودروی خودم چک کردم و دیدم جای کشویی که فیلتر درش قرار میگیره کاملا بسته اس و فیلتری وجود نداره ، همونجا متوجه شدم از حذفیات هست چون حتی روی چند تا لوگان دیگه هم بررسی کردم حالا شاید در مدل های جدید این فیلتر رو مجددا تعبیه کردند یا شایدم دوستتون خودشون این فیلتر رو به طریقی تهیه و نصب کردند یا صاحب قبلی خودروی دوستتون این کارو انجام دادند در این لینک غیر تبلیغاتی ، میتونید تصاویر بیشتر از این فیلتر و محل قرارگیری آن مشاهده بفرمایید. http://www.daciaforum.co.uk/forum/to...-cabin-filter/ به هر حال ممنون میشم حتما از همون دوستتون اطلاعات بیشتر با تصاویرش تهیه بفرمایید و در اختیار اعضای تالار آکو قرار بدید ، که ان شاالله خود آکو اقدام به تولید انبوهش بکنه که احتمالش زیاده البته باید بررسی بشه تمام جوانبش ، چون این فیلتر نقش مهمی در تمیز نگه داشتن اواپراتور کولر که در پشت داشبورد قرار داره و همینطور موتور و فن استوانه ای داره. موفق باشید. نقل قول:
بی نهایت سپاسگذارم از لطف و توجه و محبت حضرتعالی شما اصلا نیازی نیست خودتون رو مقید به استفاده از Glaceol RX Type D به عنوان مایع خنک کننده پیشنهادی رنو بکنید. میتونید همونطور که دوستان فرمودن از مایع خنک کننده توتال که در قوطی های 1 لیتری سفید رنگ در اکثر تعویض روغنی ها وجود داره و تقلبیشم بسیار کمه ، استفاده بفرمایید. برای استفاده هم درست مثل همون Glaceol باید هر یک لیتر ضد یخ توتال رو با با 1.5 لیتر آب مخلوط بفرمایید و اگر در منطقه سردسیر هستید با یک لیتر آب اون ضد یخ COOL ELF که فرمودید همون زمانشم که موجود بود جنس با کیفیتی نبود و زیاد ازش استقبال نشد . با آب مخلوط شده بود و برای استفاده دیگه نیازی به مخلوط کردن با آب نداشت ولی کیفیت نداشت. موفق باشید. نقل قول:
عرض سلام و وقت بخیر خدمت حضرتعالی متقابلا از لطف و محبت شما سپاسگزارم. ممنون از بابت راهنمایی مفیدتون به دوستان
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. ویرایش توسط Renault Logan : 04-18-2016 در ساعت 03:20 AM |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
١ ساله ضد يخ ليكومولي قرمز رختم با اب مقطر پزشكي بصورت تخليه كامل مدار و واقعا راضيم . اين مدل رنگش به مرور كم رنگ ميشه و تو اين ١ سال كمترين تغيير رو داشته .تو بخش مربوطه دربارش اون موقع كه عوض كردم نوشتم |
|
||||
|
||||
![]()
سلام
هرچند وقت ویا چند کیلومتر نیاز به بازدید بلبریگهای چرخها می باشد؟
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=جواد;81417]سلام
هرچند وقت ویا چند کیلومتر نیاز به بازدید بلبریگهای چرخها می باشد؟ فکر نمیکنم نیاز به بازدید داشته باشد در صورت خرابی علایم آن کاملا مشهود است.
|
|||
|
|||
![]()
دوستان به تازگی اقدام به تعویض لنت های جلو و دیسک های چرخ ها کردم ولی چندین بار هنگامی که ترمز گرفتم صدای جیغ مانند از چرخ های جلو اومده در ضمن لنت ها اصلی و دیسک ها هم اصلی و در بسته بندی شرکتی ایساکو تهیه شده.ممنون میشم راهنمایی کنند دوستان
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
مهمترین عامل جیغ کشیدن لنت ها جنس لنته ،اگه دیسک ها رو عوض نمی کردید می گفتم باید صبر کنید با هم مچ بشن اما قطعا جنس لنتتون طوریه که جیغ میکشه البته بعضی از لنتها بعد از مدتی درست میشن اما اگه نشد یاباید بسازید یا عوض کنید من لنت تکستار رو پیشنهاد میدم چه از لحاظ کیفیت چه صدا و .... موفق باشید
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
اگه دیسک ها لبه داشتن و چند تا خط جزئی نیازی به تعویض نبود با یه تراش جزئی حل میشد الان خیلی از دوستان بی دلیل دیسک های ترمز رو تعویض میکنن در حالی که نیاز نیست حتی در بعضی از موارد نیازی به تراشکاری هم نداره فقط باید یه خورده مراعات کرد تا لنت فیکس دیسک بشه
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بعد از تعويض لنت تا يك هفته اول تقريبا صدا طبيعيه مگر اينكه ادامه پيدا كنه علت صدا هم برخورد تراشه هاي فلز موجود در لنت با ديسك هستش Sent from my iPhone using Tapatalk |
کاربران زیر از Reza_Orumiyeh بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
امروز داشتم زیر ماشین رو بررسی می کردم
یه مقدار روغن روی این قسمت موتور . فکر می کنم زیر موتور باید باشه اینم عکسش به نظرتون طبیعیه؟!! ![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 13 نفر (0 عضو و 13 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|