![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید در این تالار به بحث و گفتگو و اعلام اخبار و تصمیمات جدید گروه آکو پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|||
|
|||
![]() با سلام
من امروز هم هر چی امتحان کردم باز هم پیغام "خطا در فرعه کشی ...!" میده لطفا راهنمایی کنید. با تشکر |
کاربران زیر از bahram بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
من هم در نظر سنجی شرکت کردم ولی بار اول که "شرکت در قرعه کشی" را زدم صفحه ای که نام کاربری و کلمه عبور میخواهد آمد و پس از وارد کردن مجدد آنها، دوباره که سوالات را جواب داده و دگمه "شرکت در قرعه کشی" را زدم با پیغام " شما قبلاً در قرعه کشی شرکت کرده اید" مواجه شدم. بالاخره هم نفهمیدم که آیا شرکت داده شدم یا نشدم! الآن هم فقط باید منتظر جایزه باشم
![]()
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
|
||||
|
||||
![]()
با سلام وقت بخیر
قابل توجه اعضای محترم خانواده بزرگ آکو علی رغم اینکه مدیران آکو فروم برای آزمایش و بررسی مشکلات مطروحه از سوی کاربران گرامی , اقدام به شرکت در این نظر سنجی نموده و با هیچ گونه مشکلی برخورد ننمودند , واحد فنی پایگاه های اینترنتی وابسته به آکو پارت با بررسی دقیق اعلام نمود که شرکت در دومین نظر سنجی آکو پارت که از طریق رایانه و اینترنت صورت می گیرد هم اکنون قابل اجرا و فاقد اشکال است . احتمالا بروز مشکلات عنوان شده از سوی کاربران گرامی به سرعت اینترنت یا سیستم خود شخص مربوط و موقتی بوده است - روابط عمومی آکو فروم .................................................. .................................................. .................................................. ............... |
4 کاربر زیر از روابط عمومی آکو فروم گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
ضمن عرض سلام و تشكر از شما بابت پيگيري صورت گرفته ، متاسفانه وضعيت فعلي بدتر از گذشته شد كه !!!! الان با كليك كردن روي گزينه دومين دوره نظرسنجي آكو پارت در پايگاه آكو پارت ، به صفحه ديگري وارد شده و پيام Runtime Error , Server Error in Application ميده .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
کاربران زیر از Renault Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
این مورد به دلیل این است که در حال حاضر مسئولین فنی در حال بک آپ گیری و تغییراتی در سرور سایت هستند. هم اکنون آپلود سنتر و پنل اس ام اس مدیران هم این ارور را اعلام می نماید. به زودی مشکل بر طرف خواهد شد . |
7 کاربر زیر از روابط عمومی آکو فروم گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
به اطلاع همه دوستان و همچنین آقا علیرضا(که مشکل شرکت در نظر سنجی را داشتند) میرساند بنده لحظاتی قبل ( ساعت 10.30 پبنج شنبه 21 بهمن ) موفق شدم که در این نظر سنجی شرکت کنم .ظاهراً مسئولین محترم اکو مشکل ایجاد خطاء و ارور در حین انجام نظر سنجی را رفع نموده و دوستان میتوانند براحتی در این نظر سنجی شرکت نمایند . با تشکر و سپاس از زحمات مسئولین فنی و پیگیری های روابط عمومی محترم اکو فروم
لحظات شادي خدا را ستايش کن، لحظات سختي خدا را جستجو کن، لحظات آرامش خدا را مناجات کن، لحظات دردآور به خدا اعتماد کن، و در تمام لحظات خدا را شکر کن. ویرایش توسط MAHDI-TONDAR : 02-10-2011 در ساعت 11:46 PM |
4 کاربر زیر از MAHDI-TONDAR گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
با سلام
دوستان عزیز با سپاس از زحمات مسئولان آکو من هم الان تونستم بالاخره تو نظرسنجی شرکت کنم. با تشکر |
کاربران زیر از bahram بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
دوستان مگه به سايتي غير از سايت آكو پارت مراجعه ميكنند ؟
بنده از ديروز تا حالا هرچي امتحان ميكنم و روي گزينه دومين دوره نظر سنجي كليك ميكنم ، همان پيام Runtime Error و Server Error In Application ميده .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
کاربران زیر از Renault Logan بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
عزیزان لطفا وقتی وارد کوپارت می شوید اول یک کنترل+اف پنج را بزنید یا اصطلاحا صفحه را لود مجدد کنید تا کوکی های مرورگرتان بروز شود و در آکوپارت با آخرین رد پا در مرورگر مواجه شوید ضمنا در مناطقی از کشور به علت فرا رسیدن دهه فجر عملیات راه اندازی و تقویت رله های مخابراتی و پهنای باندهای اینترنتی در حال اجرا و انجام است که عامل اصلی ترافیک فضای نت داخلی و کاهش سرعت دانلود و... می باشد. این مشکل ظرف چند روز آتی برطرف خواهد شد. سپاس مارشال
Tags |
قرعه, نظر سنجی, آکو, ایثارگران, اتومبیل, برنده, تندر, حواله, شهدا |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|