![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
نصب آپشنهای آکو در این تالار به بحث و بررسی و آموزش نصب آپشنهای تولید شده توسط اکو می پردازیم |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
|
||||
|
||||
![]()
معرفی محصول:
نام محصول: چراغ راهنمای جدید تندر تیپ 2مربوط به اتومبیل تندر 90 (رنو لوگان) کد فنی آکو پارت : P / N : 120 محصول شرکت آکوپارت توضیحات : چراغ راهنمای جدید تندر با طرح مگانی برای اولین بار توسط آکوپارت طراحی، تولید و به بازار عرضه می شود و به جهت تشابه قابل توجه گلگیرهای جلوی اتومبیل تندر 90 با رنو مگان از حیث خصوصیات طراحی، نمای بسیار چشمگیر و محسوسی را به نمای جانبی اتومبیل می افزاید. از مهمترین ویژگیهای بارز این آپشن طراحی شده توسط آکوپارت برای اتومبیل تندر، می توان از فقدان نمونه ای مشابه در خصوص این اتومبیل در جهان نام برد، ضمن اینکه بهتر ساطع شدن نور از آن و ویژگیهای آیرودینامیک لحاظ شده در طراحی این محصول و زیباتر دیده شدن این آپشن به جای چراغ راهنمای فعلی که از سوی کارخانه بر روی این اتومبیل نصب می شود، از بارزترین خصوصیات این آپشن می باشد، چنانکه از حیث طراحی نیز در مقایسه با نمونه فابریک آن شباهت بیشتری به قطعات نصب شده بر روی نسل جدیدی از انواع خودورها را داراست. ![]() قیمت کالا در سراسر کشور بسته به بعد مسافت از مرکز استان (محل استقرار نمایندگی آکوپارت)، حداکثر 6000تومان
ویرایش توسط Saeed : 07-30-2011 در ساعت 03:47 PM |
|
||||
|
||||
![]()
آنان که وقتشان پایان یافته خواستارمهلتند وآنان که مهلت دارند کوتاهی می کنند! ویرایش توسط Saeed : 02-26-2011 در ساعت 12:42 PM دلیل: تغییر ساز عکس (البته عکس چرخیده بشه و به صورت عمود باشه خیلی بهتره) |
4 کاربر زیر از zanjani گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
|||
|
|||
![]()
سلام باتشكر از توضيحات،براحتي نصبشون كردم
|
|
||||
|
||||
![]()
سلام به شما دوست عزیز ، همانطوری که قبلاً هم دوستان اشاره کردند برای تشکر از دکمه مخصوص استفاده کنید.
|
||||
|
||||
![]()
من که دودی اش رو تهیه کردم و روش نوشته شده تیپ دو.
حالا موندم اینو نصب کنم یا برم یه رنگ نارنجی بگیرم. این کرومی که آقا مهران می فرمایند حدوداً چه رنگیا میشه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- اولش به نظر خودم دودی باید چیز جالبی می شد اما این کم نور شدنش یه مقدار دو دلم کرده راستش رو بخواین ![]()
ویرایش توسط Kharazi : 07-26-2011 در ساعت 08:27 PM |
|
||||
|
||||
![]()
با سلام خدمت دوستان
نظر دوستان در مورد تیپ های مختلف چراغ راهنما آکو جالب اومد، گفتم منم اطلاعاتی که دارم بگم تا شاید به نتیجه ای برسیم، ولی چه خوب بود آکو اطلاع رسانی بهتری در خصوص انواع تیپ این محصول انجام میداد. با توجه به مستندات سایت آکوپارت و نمونه های موجود در بازار این محصول در 2 تیپ هست و 3 رنگ ؛ فرق تیپ 1 و 2 در طراحی نور پخش کن های داخل چراغ هست(منظورم همون دون دون هایی هست که از داخل دیده میشه) و در نهایت نحوه پخش نور، به این صورت که در یک تیپ از برجستگیهای ریزتر و نزدیک به هم(همون دون دونا ![]() لازم به ذکر هست که بر روی بسته بندیها، رنگ کروم هم دیده میشه که در مقایسه با سفید تفاوت رنگ وجود ندارد و تا جایی که اطلاع دارم به همون تیپی که دارای برجستگیهای ریزتر و فشرده تر هست اطلاق میشه ![]()
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
دوست عزیز فقط یه سوال و اونم اینکه مشخص هست فاصله این دون دونا ![]() این رو به این دلیل می پرسم که احتمال میدم منی که رنگ طلق دودی رو انتخاب کردم احتمالاً باید دون دونای با فاصله زیاد از هم رو انتخاب کنم
ویرایش توسط Kharazi : 07-26-2011 در ساعت 09:17 PM |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
![]()
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
بنده تا حالا 3 تا لوگان از نزديك ديدم كه روشون راهنماي فابريكي طرح مگان آكو به رنگ تماما نارنجي نصب بود .
مقاله جامع زمان بندی سرويس هاي دوره اي خودروي لوگان - تندر 90 به همراه تصاویر (اختصاصی آکو) ----------------------------------------------------------------------- صلوات خاصه حضرت امام رضا (ع) اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَاةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
آقا خوش به سعادتتون ![]() والا من نه خودم دیدم نه از کسی شنیدم، احتمال نمیدین دستی رنگ کرده بودن یا طلق نارنجی گزاشته باشن؟ به نظرتون قشنگ بود؟ میومد به L90؟
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
توری بین درب موتور و شیشه جلو تندر مدل 2011 (توری زیر برف پاک کن لوگان قاب آبریز تندر 90 ساخت آکو) | Marshal | آپشنهای تندر 90 ساخت آکو - لوازم آپشن لوگان آکوپارت | 60 | 10-19-2012 07:29 PM |
فراخوان محصول راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011 ( آکو گلد گارانتی ) | روابط عمومی آکو فروم | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 15 | 03-01-2011 01:38 AM |
تجهیز تندر آکو به بادی کیت اسپورت 2011 | روابط عمومی آکو | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 9 | 12-18-2010 11:30 PM |
برنده مقاله برتر آبان 89 : تست جاده ای لوگان 2011 در اروپا و نتایج آن (ترجمه اختصاصی اکوفروم) | رضا میرجعفریان | مقالات اختصاصی صنعت خودرو تهیه شده برای گروه آکو | 0 | 10-24-2010 12:31 PM |