![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
آپشنهای تندر 90 ساخت آکو - لوازم آپشن لوگان آکوپارت در این تالار به معرفی محصولات جانبی فابریک تندر 90 و همچنین قطعات تولید شده توسط گروه آکو برای تندر 90 پرداخته میشود |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() تولید توری بین درب موتور و شیشه جلو تندر مدل 2011 در دستور کار خط تولید آکو قرار گرفت
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
من این توری رو 4 شنبه خرید کردم و نصب کردم و اگر میدونستم آکو میخواد تولید کنه نمی گرفتم . ![]() ![]() از کیفیتش راضی نبودم و اندازه ها و قسمتهایی که باید روی هم سوار میشد دقیق نبود . چند ماه صبر کرده بودم و این توری رو نگرفته بودم ، کاش این 4-3 روز رو هم صبر کرده بودم. به هر حال زمانی که توزیع بشه محصول آکو ، این توری زیر برف پاک کن فعلی را حتما با محصول آکو جایگزینش می کنم. اگر بشه یه تقویم کاری از محصولاتی که در دستور تولید هست تهیه کنید که در معرض دید باشه همیشه عالی میشه و یا اگر چنین چیزی در فوروم وجود دارد بنده را هم از وجود آن مطلع کنید.
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
پیشنهاد بسیار خوبی دادید. سپاس حتما جزو موارد مهم مورد بحث جهت جلسات مداوم شورای مدیران فروم و مدیریت ارشد محترم آکو قرار خواهیم داد تا پس از بررسی و رایزنی با شورا و نتیجه گیری انشالله توسط سرکارخانم مهندس توکلی "روابط عمومی محترم آکو فروم" این امر (تقویم یا گاهنامه قطعات تولیدی آکو) به اطلاع دوستان و کاربران و اعضای محترم انجمن (و همچنین خریداران) برسد. سپاس مجدد مارشال
|
||||
|
||||
![]()
واقعا خبر خوب و خوشحال کننده ای بود
بسیار خرسند شدم بی صبرانه منتظر تولید این قطعه هستم به امید موفقیت آکو
|
||||
|
||||
![]()
خبر بسیار خوبی بود انشا... به زودی این محصول اکو را که قطعا مثل بقیه تولیدات با کیفیت عالی خواهد بود را نصب خواهیم کرد هر چند که من هم قبلا توری را نصب کردم
![]() ![]()
خوشرویی احسانی است بی هزینه . حضرت علی علیه السلام ویرایش توسط کامبیز محمودزاده : 08-17-2010 در ساعت 10:27 AM |
3 کاربر زیر از کامبیز محمودزاده گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
آیا اسپرت کیت تندر را هم در برنامه دارید یا از شرکت دیگری تهیه کنیم؟
|
|
||||
|
||||
![]()
لطفا در تاپیک مربوطه بحث شود.
|
کاربران زیر از tondar90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
باعث افتخار خانواده بزرگ آكو است.
|
||||
|
||||
![]()
با سلام
بسيار از اين خبر جناب مارشال عزيز خوشحال شدم باور بفرمائيدبراي توليد اين محصول لحظه شماري ميكردم . مدل هاي اين توري در بازار جنسش اصلاً مرغوب نيست براي همين من منتظر توليد اين محصول از سوي آكو بودم كه الحمدالله تا چند وقت ديگه اين محصول را بمحض توليد از سوي اكو تهيه خواهم كرد. با سپاس مجدد
6 کاربر زیر از Marshal گرامی به خاطر نوشته ی مفیدش تشکر کرده اند | ||
![]() |
Tags |
توری زیر برف پاک کن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
برنده مقاله برتر فروردین 91 : بهترین اِلمانهای طراحی در سال 2011 | MATIN | کلیه مقالات و مطالب مرتبط به خودرو | 0 | 04-03-2012 01:07 AM |
بهترین و بدترین های دنیای خودرو در سال 2011 | روابط عمومی آکو فروم | مطالب آزاد مرتبط با خودرو | 0 | 12-22-2011 06:49 PM |
تصاویر نمایشگاه خودرو استرالیا2011 | Renault Logan | نمایشگاه های خارجی خودرو | 1 | 09-08-2011 02:59 PM |
فراخوان محصول راهنمای جدید تندر , طرح مگانی , مدل 2011 ( آکو گلد گارانتی ) | روابط عمومی آکو فروم | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 15 | 03-01-2011 01:38 AM |
تجهیز تندر آکو به بادی کیت اسپورت 2011 | روابط عمومی آکو | درباره ACO- فعالیتها,اهداف,اخبار,برنامه هاو تصمیمات جدید | 9 | 12-18-2010 11:30 PM |