![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
قیمت خودرو در این تالار قیمت روز خودروهای ایرانی و خارجی درج خواهد شد |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]()
سمند یا 405 که هیچ آخه کسی الان پارس یا 206 هم دیگه نمیگیره تو ثبت نام پارسال تو اسفند ماه بیشترین میزان ثبت نام تندر بود که بعدش به همه یا 206 دادن یا پولشونو پس دادن
|
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
وقتی پرشیا با امکانات قرون وسطی 17 تومنه به نظر من تندر تا 17-18 تومن جا داره بره بالا.
|
|
||||
|
||||
![]()
در اینکه جا داره بره بالا حرفی نیست اما اگر بیش از این بره بالا دیگه انتخاب های بهتری هست ارزش تندر در برابر پول پرداختیش یکی از آیتم های مهم انتخابشه
|
|
||||
|
||||
![]()
قیمت e2 slx سفید چقدر شده؟
|
|
||||
|
||||
![]()
قیمت این خودرو در بازار برای خرید هم اکنون بالغ بر 14 میلیون تومان می باشد که به دلیل نزدیکی به قیمت e2فول بسیار حیرت انگیز است.
|
|
||||
|
||||
![]()
اصلا نگران قیمت خودرو نباشید برنامه های خوبی واسش دارم به کمک تیم اتوکاپری...
|
||||
|
||||
![]()
میشه بیشتر توضیح بدین.
|
|
||||
|
||||
![]()
زیر تالار قیمت ها ایجاد شده تا دقائقی دیگر هم مباحث رو ساماندهی میکنم
در بخش اخبار دیروز توضیح داده بودم . پست اول این تاپیک و تاپیکهای دیگری که ایجاد خواهد شد هر هفته قیمتها زده میشود و اپدیت میشود. و قیمتها از سایت اتوکاپری گرفته میشود. در ادامه پست اول بچه ها میتونن نظر بدهند و با هم در مورد قیمتها همانطور که در این تاپیک صورت گرفته بحث کنند.
|
||||
|
||||
![]()
در بین خودروهای 11تا17 میلیون تومانی تولید داخل فقط تندر با توجه به امکاناتی که دارد بسیار مناسب وبه صرفه می باشد
|
|
||||
|
||||
![]()
قيمت e2lp سفيد چنده؟
|
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |