![]() |
|
ثبت نام | دستيار آپلودسنتر 2 , 1 | آپلودسنتر عكس | راهنما | فهرست کاربران | جستجو | نوشته های امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
قیمت خودرو در این تالار قیمت روز خودروهای ایرانی و خارجی درج خواهد شد |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
||||
|
||||
![]() نقل قول:
البته پژو206 تیپ وی هشت هم تا 17 میلیون بر اساس استفاده میتونه ماشینه خوبی با امکاناتی کاملتر و ایمنتر باشه اما تا 14یا15 میلیون تندر بهتره موفق باشید |
جای تبلیغات شما با سایز 468*60 | |
اطلاعيهنظرات و نوشته هاي مندرج در سايت در خصوص مشاوره و يا ارائه راهكار توسط كاربران محترم صرفا نظر شخصي ايشان بوده و به معناي
تاييد آنها از سوي آكو نميباشد با اين وجود عموما مجموع نظرات مختلف كاربران محترم سايت كه غالبا هم از افراد با تجربه هستند ميتواند ديد بسيار خوبي نسبت به مساله مطروحه را برايتان فراهم آورد
تا در نهايت بتوانيد با مشورت يك متخصص يا تعميركاران و كارشناسان تصميم نهايي را اتخاذ كنيد.
|
|
||||
|
||||
![]()
یکی از دوستان e2+lp رنگ آبی رویال رو از بنگاه خرید 15/200 تاریخ 88/11/28-خشک
|
کاربران زیر از tondar90 بابت نوشته ی سودمندش تشکر کرده اند | ||
|
||||
|
||||
![]()
اینجا امروز همین رنگو 15 میداد نمایشگاه
|
|
|||
|
|||
![]()
از دوستان تقاضا دارم تو صفحه ی اول قیمت مدل های e2 و e1+cp+spیا همون e1+cp+abs رو هم بزنن ممنون و میخوام بدونم در حال حاضر این مدل ها هم توی بازار یافت میشه؟
ویرایش توسط Danial : 02-19-2010 در ساعت 02:28 AM |
|
||||
|
||||
![]()
e2 معمولي يا 14slx تومان
e1+cp+sp ديگه توليد نميشه از سال 87 e1+cp+abs اين مدل از سري هاي جديد هست 11800 يا 12 تومان |
|
|||
|
|||
![]()
مشخصات دقیق این e1+cp+abs رو دارین؟چون من یه فایل پی دی اف دارم از e1+cp+sp که توش زده این مدل abs و ایرباگ راننده و شاگرد داره میخواستم بدونم این مدل e1+abs ایرباگش شاگرد هم داره؟اگه کسی مشخصات کامل کاملش رو بده ممنون میشم
|
|
||||
|
||||
![]()
در مدلe1+cp+sp و ایرباگ راننده و شاگرد وabs داره واما e1+cp+abs تنها چيزي كه بهش اضافه كردن ضبط سي دي و abs ولي ايربگ شاگرد نداره.
|
|
||||
|
||||
![]()
من امروز 88/11/30 ماشینمو فروختم با لاستیک کومهو 205 55 15 و چراغ جلوی اسپرتی وزنون 14900 کارکردشم 2240 تا بود خوب دادم
|
|
||||
|
||||
![]()
خوب دادی چی می خوای بگیری؟
|
|
||||
|
||||